Tata pentru 84 de copii

Tata pentru 84 de copii

Are 60 de ani, 84 de copii si doreste inca sa-si mareasca familia. Este vorba despre un barbat din Emiratele Arabe Unite care are cea mai numeroasa familie ditata-pentru-84-de-copiin lume. Potrivit The Sun, Daad Mohammed a reusit sa atinga aceasta performata cu ajutorul a 17 sotii diferite.

In conditiile in care legile din tara sa permit poligamia, omul este decis sa nu se opreasca aici. In Emiratele Arabe Unite, un barbat are voie sa aiba cel mult patru neveste odata. Insa, patru neveste nu au fost suficiente pentru Daad Mohammed, el schimband mereu sotiile. In cazul in care femeile nu puteau sa conceapa copii, Mohammed le schimba imediat.

Pe langa familia lui numeroasa, pensionarul se mai mandreste cu ceva: performantele lui sexuale. In ciuda varstei inaintate, Daad sustine ca nu trece o zi fara sa faca sex. De mai multe ori, chiar: cate doua partide de dimineata si sase sau sapte seara. Barbatul recunoaste ca nu tine minte toate numele copiilor sai. Totusi, face eforturi foarte mari pentru a-si aminti cum ii cheama atunci cand acestia sunt in preajma.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole