tantra-Amorul transfigurator extatic-Secretele hinduse ale dragostei-dragoste si sex-educatie sexuala-actul sexual-secretele iubirii-secretele sexului

tantra-Amorul transfigurator extatic-Secretele hinduse ale dragostei-dragoste si sex-educatie sexuala-secretele iubirii-secretele sexului

Tantra reprezinta un studiu aprofundat asupra sexului si spiritualitatii.

Tantra este o filozofie, o stiinta, o arta si o cale a vietii in care energia sexuala este utilizata in mod constient si creator.

Tratatele intelepciunii Orientale, cunoscute sub numele de Tantra-e, descriu o paleta larga de tehnici practicate pentru a spori cunoasterea sexuala si a obtine transcederea in planurile superioare. 

Potentialul ascuns al actului sexual reprezinta saminta intregii creatii.
Prin intelegerea invataturilor practice din Tantra se deschide un intreg domeniu nou al experientei individuale.

Cu toate ca a fost scrisa cu mii de in urma, Tantra aduce o contributie majora si de cea mai mare importanta pentru intelegerea sexualitatii de catre societatea actuala. Ea exploreaza calea iubirii si a spiritualitatii, avind drept ghid valoros experienta si intelepciunea marilor culturi din Orient.

Din timpuri stravechi, in India, Nepal, Tibet, China si Japonia sexualitatea a fost privita intotdeauna atit ca arta cit si ca stiinta demna de a fi pe larg studiata si aplicata, punctul de vedere oriental fiind acela ca nici-o invatatura nu poate fi completa fara o cunoastere adecvata a principiilor sexuale ce jaloneaza intreaga existenta.

Occidentul a devenit oarecum constient de adevarul intelepciunii din invataturile taoiste si tantrice asupra sexualitatii, relativ recent.

Tantra constituie insasi legatura intre dragoste si spiritualitate, expunind un stil de viata, o filozofie si o practica naturala, in care alchimia iubirii produce extazul eliberarii. 

Tantra se adreseaza tuturor acelora ce intentioneaza sa foloseasca metoda sexuala ca mijloc de eliberare si care vor sa transceada limitele eu-lui individual.

Impartasirea experientei extatice reprezinta cheia ce descuie usa secretelor sexuale.

Actul sexual, abordat intr-un mod profund uman si totodata sublim, devine o modalitate uluitoare de elevare si expansiune intr-o stare de totala beatitudine a constiintei, care ne dezvaluie tainica stiinta de a face din cei doi iubiti, unul fuzionat perfect cu unicul CREATOR.

Acest material este un ghid teoretic pentru asimilarea ultimelor secrete ale sexualitatii – de catre cei capabili sa inteleaga – asa cum sunt ele cunoscute de putinii initiati, atit in Orient cit si in Occident.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole