Esenta seductiei-totul despre sex-cum sa ai orgasm-Bazele seductiei

Esenta seductiei -totul despre sex-cum sa ai orgasm-Bazele seductiei

Ceea ce scriu acum nu consta in ultima moda de “approch”. In felul in care trebuie sa te comporti cu o femeie in situatia cutare. Si nici n-am sa scriu foarte multe detalii despre chestii precum haine, voce, bl.
Mi-am dat seama mai mult sau mai putin ca nu astea fac diferenta.

Nu replica… Nu hainele… Nu banii….

Adica da.. ajuta… dar nu fac “diferenta”. Personal am vazut multi barbati cu masini super cool care dadeau bani la curve si multi tipi “rupti in cur” care futeau super bucati. Nu zic ca este o regula. Spun doar ca banii, hainele sau “textele” tale chiar nu au un impact foarte mare.

Singura chestie care din punctul meu de vedere au impactul definitiv sunt “belief”-urile.

Daca tu CREZI cu adevarat ca femeile te iubesc si le iubesti si tu la randul tau pe ele… exact asa cum sunt… vei avea o chestie “speciala”.

Sunt cateva chestiuni de baza care daca le bagi in subconstient si in personalitatea ta vor face cel mai profund impact in viata ta sociala si sexuala. Chestii precum:

* sa te iubesti pe tine insuti (sa te iubesti in tot ceea ce faci … succese si greseli … chiar si atunci cand faci “boacane” … Faptul ca iubesti si defectele tale.. te fac sa le accepti asa cum sunt… si sa-si piarda valoarea de complex. Cel mult vor fi ceva “unic” care iti vor definitiva persoana.)


* sa iubesti tot ceea ce ti se intampla (rejecturi… intrebari stupide… vorbesc serios. Daca tu poti rade cu sinceritate de o chestie ca asta… efectiv vei schimba toata energia si impactul comunicarii. Cand tratezi pe cineva cu iubire, comunicare nu mai poate avea alta cale.)

* sa ai belief-uri de confidence (”I can achieve anything I want to to, the whole world of opportunity is open to me” si altele precum acesta asemanatoare.)

In final trebuie sa te decizi ce vrei sa obtii. Daca vrei sa obtii vedete… umbla in lumea lor. Fa-ti prieteni comuni… Iesi in aceleasi grupuri sociale… si ai credinta ca esti un “magnet de femei” … ca toate femeile de doresc in ascuns… ca toate femeile vor sa faca sex cu tine… ca toate femeile vor cu ardoare sa ti-o suga… Vorbesc serios. Incet incet se vor observa rezultatele. Intr-un timp mai indelungat nu mai spun nimic… diferenta va fi dramatica (la fel cum parul din cap in 12 luni devine de la scurt la lung).

Toate chestiile cu “femeile” si cu “seductia” le poti obtine LEJER… dupa ce ai belief-uri. Sa incerci sa le obtii si sa nu ai belief-uri este ca si cum ai vrea sa inoti contra curentului intr-un rau repede. Nu ajungi nicaieri si nu se merita.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole