Suma de bani pentru care isi arata vedetele sanii – vedete in sanii goi

Suma de bani pentru care isi arata vedetele sanii – vedete in sanii goi

Monica Columbeanu în sânii goi, pe podium, la o prezentare de modă. Când ea intră în culise, apare, în toată splendoarea, Nicoleta Luciu.

Vi se pare interesant? Stilistul vedetelor, Adrian Pescariu, ne-a declarat că le-a lansat celor două vedete provocarea de a se lăsa “dezbrăcate” şi pictate pe sânIULIUS FASHION DAY - CLUJi.
Conform acestuia, Moni a acceptat propunerea de a defila dezbrăcată într-o prezentare de modă contra sumei de 5.000 de euro.

Moni vrea 200 de milioane pentru a renunţa la sutien şi a-şi lăsa sânii pictaţi de mine“, ne-a spus Pescariu. Tânărul stilist susţine că s-a apucat să strângă aceşti bani, iar la începutul lunii martie este pregătit să îi ofere acest onorariu Monicăi.

„Prima dată m-a refuzat, spunându-mi că sunt prea sărac să o am eu pe ea într-o prezentare, deşi am plătit-o în nenumărate rânduri cu 500 de euro la diverse prezentări”, îşi aminteşte Adrian.

Nici Nicoleta Luciu nu a spus „nu” atunci când i s-a propus să i se picteze sânii. „Luciu nu m-a refuzat. Mi-a spus că renunţă la sutien şi mă lasă să îi pictez sânii contra unei sume de bani. Am ajuns cu negocierea undeva pe la 4.000 de euro, adică vreo 160 de milioane pentru 30 de secunde de prezentare”, spune Pescariu.

Ramona Gabor s-a dezbrăcat şi pe gratis

Dacă Monica îşi vinde fiecare centimetru de piele cu bani grei, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre sora sa mai mică, Ramona.

Aceasta a defilat pe scenă în sânii goi fără nici un ban, lăsându-se pictată de Adrian Pescariu. “Ramona acum cere 1.000 de euro pentru a prezenta fără sutien, dar pentru mine a acceptat şi 4 milioane de lei”, spune Adrian.

Marina Dina, 5 milioane

„Pentru mine, Marina s-a dezbrăcat şi pe 5 milioane, asta doar pentru că suntem prieteni. Altfel, nu acceptă mai puţin de 300 de euro”, spune Pescariu.
Andreea Spătar, 200 de euro

“Ca să defileze cu sânii goi sau pictaţi, mi-a cerut 200 de euro. Singura ei dorinţă e să îi acopăr cu cât mai mult sclipici sânii“, spune Adrian.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole