Status 8 martie – ziua femeii

Status 8 martie – ziua femeii

1. Pe aripi de primavara / 8 Martie lin coboara / Si in a lui privire / Va aduce mult noroc si fericire!

2. Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! status-8-martie-ziua-femeiiFie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..

3. Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama!

4.  Vreau sa te fac fericita, esti dragostea mea, Te Iubesc cum iarba iubeste apa, cum frunzele iubesc razele soarelui, tu esti tot ce imi doresc, tot ce inseamna fericire pentru mine.

5. Sarbatorita si vesnic iubita, / asa te vreau, ca-n gandurile mele, / sa imi inspiri femeie, parfumul fericirii, ca ghiocelul, parfumul primaverii!

6. Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

7. Aduci primavara in sufletul meu si sarutari pe buze, in jurul nostru e lumina pentru ca ne iubim!

8. Esti probabil motivul pentru care ma trezesc in fiecare dimineata, motivul pentru care zambesc (aparent fara motiv) si motivul pentru care viata imi pare mai usoara. Aduci culoare vietii mele, tu esti cea care faci ca viata sa para fara griji si faci sa-mi dispara toate gandurile rele. Si pentru toate astea te iubesc!

9. Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

10. Pisoiasul a sosit / Martisor mi-a daruit / Trandafirul rosu foc / Iti va aduce noroc

11. Pe aripi de primavara, / 8 Martie lin coboara, / Si in a lui privire, / Va aduce mult noroc si fericire.

12. Pentru ca florile infloresc / In fiecare primavara, / Pentru ca suntem tineri / Si iubim prietenia / In numele ei/ Si a tot ce-i frumos, / Eu iti doresc fericirea!

13. Ultima ninsoare-ncarca merii / Dar curand ei plini vor fi de floare! / Martie, mamico, sarbatoare! / Sarbatoarea ta si-a primaverii!

14. Ultima ninsoare-ncarca merii / Dar curand ei plini vor fi de floare! / Martie, mamico, sarbatoare! / Sarbatoarea ta si-a primaverii!

15. Din departari pe aripi nestiute in aceasta zi frumoasa primeste-n dar un simplu si mirific martisor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole