Oamenii si sufletul lor

            Oamenii si sufletul lor

             A mai trecut o zi ca restul zilelor care trec una cate una,ba mai repede,ba mai incet.Cand esti suparat o ora trece intr-un an,iar cand esti in al 9-lea cer,un an trece intr-o zi.
             Totul la fel,nimik nou,dar sa nu uitam ca pe zi ce trece invata232511bh1i5hzbgt1m lucruri noi,cunoastem alte genuri de oameni,mergem in alte locuri,mai gustam o mancare noua,mai invatam cate ceva despre viata.viata ne da multe lectii.D-zeu ne pune la diferite teste toata aceasta viata pe care o traim.Nu degeaba se spune ca viata e un teatru,iar noi suntem actorii ei.Jucam fel si fel de piese,care mai de care mai interesante si palpitante.
           Cand eram mai mica credeam ca daca esti un om bun,toata lumea te va iubi si respecta.iar cei rai nu vor primi tot binele din lume si nu vor avea parte de ceea ce isi doresc mereu.
            Acum mi-am dat seama ca nu e asa,viata e un joc continuu .Chiar daca esti bun,sunt persoane care nu vad .nu-si dau seama de calitatile unei persoane.Toti avem defecte,toti gresim.dar unele persoane au mai multe calitati,altele mai multe defecte.daca incercam sa vedem doar partea negativa,niciodata nu o sa fim multumiti de acel cineva,niciodata nu o sa ajungem sa iubim,sau sa ajungem sa ne fie un prieten adevarat.

           Degeaba judecam oamenii,degeaba barfim,degeaba vrem sa ne dam mari,degeaba vrem sa fim cineva prin lauda si mandrie,degeaba incercam sa avem fite….,pt ca doar D-zeu ne judeca .
           Dar aceste randuri nu schimba pe nimeni,pt ca asta e viata.un om nu poate sa schimbe omenirea.trebuie sa vrei tu sa faci ceea ce e bine si corect si sa poti respecta persoanele de langa tine,sa vezi calitatile mai mult decat defectele,sa poti zambi si sa poti iubi cu adevarat.
          Fiti buni !

Related Articles

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole