Sms-uri crestine – Mesaje frumoase de dragoste

Sms-uri crestine – Mesaje frumoase despre credinta – Mesaje de dragoste

sms„Cel mai bun sfatuitor E INIMA, cel mai bun invatator E TIMPUL,cea mai buna carte E BIBLIA,cel mai bun prieten E ISUS… alege ce-i mai bun!!!”

„Bunã Dimineata! O nouã zi, o nouã sperantã, o nouã putere de viatã. Un cer senin, un soare sublim ce te mângâie fin si-ti dã alin pânã în veci! AMIN!”

Ca sa poti sa iti depasesti instinctele, trebuie sa stii sa iti controlezi vointza!

Kand te rogi,glasul tau rasuna’n ceruri k un ekou puternic.Poate crezi k Dumnezeu nu aude!Oh….kum?Nu-ti amintesti de kate ori a auzit pana si sunetul fakut de lacrima kare kurgea pe fata ta?Nu uita k EL ne iubeste …

Ia un zambet si daruieste-l la cine nu l-a mai avut… ia o raza de soare si fa-o sa zboare unde e mereu noapte… descopera un izvor si curate pe cel murder de noroi… ia o lacrima si pune-o pe obrazul celui ce nu a mai plans… ia curajul si pune-l in inima celui ce nu stie sa lupte… descopera viata si arat-o celor ce n-o inteleg… ia speranta si traieste in lumina ei… descopera DRAGOSTEA si arat-o lumii intregi!!!

Domnul este bun. El este un loc de scapare in ziua necazului si cunoaste pe cei ce se incred in El. Un Sabat binecuvantat si toate binecuvantarile ceresti sa se reverse peste tine.

Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi , zice Domnul, ganduri de pace si nu de nenorocire ca sa va dau un viitor si o nadejde. Ma veti cauta si Ma veti gasi, daca ma veti cauta cu toata inima. Sabat binecuvantat sa aveti cu toti si sa fiti binecuvantati.

Dincolo de perdeaua noptii, sclipesc stelele viselor, fiecare intr-o alta culoare: bucurie, incredere, speranta si dragoste. Sa iti umpli toate buzunarele sufletului ca maine dimineata inaintea soarelui, sa rasara zambetul tau…

Cand apa curge suvoi si spala pamantul, pe tine nu te atinge. Tu esti pe Stanca… Cand soarele usuca totul si arde suflarea, pe tine nu te-ajunge. Tu stai la Umbra… Cand vantul sulfa puternic si matura zarea, tu nu esti atins. Tu esti cu Dumnezeu!!!

Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare Ca pereti se strang in jurul meu… Ma simt singura…

Te simti rau atunci cand tu iubesti pe cineva si stii ca el nu te iubeste pe tine ci pe alcineva…te simti singu

”Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca ca un ghiocel… sa radieze ca un soare… sa ofere caldura si iubire.. si nu in ultimul rand sa ramana mereu tanar. Un martisor mic si dulce pentru o fiinta deosebita!”

”A sosit primavara, si o data cu ea soseste si viata, care a stat ascunsa pe timpul acestei ierni grele. Iti doresc sa fii plina de viata asa cum este mediul inconjurator. Un 1 Martie fericit alaturi de cei pe care ii iubesti cu adevarat!”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole