sms de dragoste-mesaje love-texte iubire

cele mai frumoase mesaje de dragoste.trimite un sms persoanei care stii ca o iubesti pentru ca merita cu adevarat.sms de dragoste-mesaje love-texte iubire

 

 – Telefonul meu functioneaza cu dragoste. De cand te-am cunoscut, nu s-a oprit niciodata.
– Daca as planta o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine, as merge acum intr-o gradina plina cu flori fara sa-i mai gasesc capatul….
– Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta..sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaiintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista,iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima.
– „Dintre toate florile din lume/Eu doar pe tine te-am ales/Tu esti floarea cea mai dragã/De aceea te iubesc!”
– Pana sa te intalnesc, nu credeam ca exista persoane fara de care sa nu pot trai, si tu esti una dintre ele. Ce pot sa-ti spun: Te iubesc si ajunge restul iti arat nu-ti mai spun.
– Te iubesc pt k existi, te iubesc pt ca ma faci sa rad, te iubesc pt tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pt ca TE IUBESC .
– Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna „te iubesc!”, iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!
– Niciodata nu spune cuiva ca NU il iubesti, pentru ca iubirea arde ca un foe in suflet si daca il minti s-ar putea sa-1 prajesti !
– Am tot visat la o iubire, cum numa-n vise ar putea sa fie. Te-am gasit si esti aievea, iti multumesc ca ai intrat in viata mea.
– Cel mai trist lucru in viata e sa-1 vczi pc ccl pe care-l iubesti iubind pe altcineva.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. ma trezesc te iubesc la amiaz te iubesc seara te iubesc in continuu te iubesc … cand se intampla sa nu te iubesc ….??? iti spun eu NICIODATA!! esti tot cea ce am mai bun esti inima mea esti viata mea … iar atunci cand sunt langa tine sunt ce mai tare … sunt cea mai fericita … toate fetele sunt fericite langa persona iubyta dar eu SUNT CEA MAI FERICITA!!!! TE BESK CATA!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole