sms anul nou-mesaje anul nou-urari anul nou-revelion

sms anul nou-mesaje anul nou-urari anul nou-revelion-mesaje revelion

 

-Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.”La Multi Ani!”
-Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.”La Multi Ani!”
-LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!
-Acum, cind sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.
-Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze „cerul” senin al vietii!
-Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
-Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai!
-Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi…!!
-Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2008 ! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire !
-Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.Sa avem un 2008 asa cum ni-l dorim!
-Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde…
-Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite…!LA MULTI ANI!

Related Articles

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole