Sfintele Sarbatori de Craciun

 Sfintele Sarbatori de Craciun

-Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca fericire cata poate mosul sa duca, bucurie, cat pot spiridusii sa care si multa dragoste: cata pot renii sa zboare!
-Fie ca odata cu stravechile noastre colinde sa va intre in casa si in suflete pacea sfanta, generozitatea si forta de a fi mereu invingatori! Din prima zi a anului 2007 sa va impiedicati de un bolovan de NOROC, sa calcati intr-o balta de FERICIRE, sa va stropiti din cap pana in picioare cu IUBIRE si sa fiti SANATOSI! Prima brazda a plugusorului sa va rastoarne prosperitate din belsug pentru tot anul! Sarbatori fericite !
-Nu suntem niciodata singuri – acesta este mesajul Craciunului.Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte,
-Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu’n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
-Mosu’ s-a impiedicat de prag si a rasturnat sacul cu daruri. I-am dat o cafea si mi le-a lasat mie. Am ales de toate pentru tine: bucurii, noroc, sanatate, bani.
-Dumnezeu este dragoste
Craciunul reprezinta dragoste
Dragostea este cheia pacii dintre oameni
Dragostea este cheia intelegerii si fericirii dintre toate vietatile
Dragostea trebuie utilizata-dragostea trebuie sa curga-dragostea ne ajuta sa fim fericiti
-In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.
-Cu mult drag ne gandim la voi, acum in preajma sarbatorilor. Va doresc din tot sufletul, SARBATORI FERICITE, toate dorintele sa vi se implineasca!
-L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!
-In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea „UNIVERSULUI” si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor,

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole