Produse Avon Cosmetice pentru femei

PENTRU A VEDEA CATALOGUL COMPET CLICK AICI

In curand de aici veti putea comanda online produse AVON.

 

 

 

Totul Despre produsele AVON

Pruduse Avon,Produse Avon, brosura Avon, parfumuri, posete, produse cosmetice, produse non cosmetice, pentru frumusetea si sanatatea dumneavoastra,AVON PRODUSE COSMETICE DE CALITATE,Avon-Shop Romania, Comenzi Online, Produse Cosmetice Avon, Oferte si cadouri irezistibile, Program de fidelizare clienti, Livrari la Domiciliu

Super oferte la produsele cosemetice AVON

Antiperspirante,Bijuterii,Ceasuri,Genti,Parfumuri,Produse autobronzante,Produse de ingrijire a corpului,Produse de ingrijire a parului,Produse de ingrijire a picioarelor,Produse de ingrijire a pielii,Produse de machiaj,Produse non cosmetice,Produse pentru barbati,Produse pentru copii,Seturi cadou,Ingrijirea tenului,Machiaj,Ingrijirea corpului,Parfumuri pt. Ea,Parfumuri pt. El,Ingrijirea mainilor,Ingrijirea parului,Ingrijirea picioarelor,Bijuterii & Accesorii,Produse pentru copii,For Men,Wellness,Seturi,Seturi cadou de craciun,Special de craciun

Produse Avon – Evolutia Produselor Cosmetice Avon – Istoria Avon oferita de Avon E-Mart

1900 – au fost introduse pe piata primele produse de machiaj

1920 – Vanzarile depasesc 1 milion $

1927 – Gertrude Recordan creaza prima linie de produse pentru ingrijirea pielii
In completarea importantei contactului personal adus de companie prin vanzarea directa, Dl. McConnell a recunoscut importanta calitatii in orice aspect a afacerii. De fapt, el a considerat-o asa de importanta incat a oferit garantia satisfactiei neconditionate – in acele zile aceasta era la fel de ciudat ca si faptul ca femeile sa faca vanzari.
CP Chain Logo CPC Chain Logo
Sigla din 1908
In timp, compania a prosperat, au aparut produse noi, cosmetice si de parfumerie care au fost adaugate la linia deja existenta. Dl. McConnell a realizat ca numele de California Perfume Company nu mai reprezinta intru totul compania. Dupa o vizita in Stratford-upon-Avon in Anglia, el a introdus prima linie de produse cu denumirea Avon si cativa ani mai tarziu a schimbat si numele companiei in Avon Products, Inc.

1929 – Este introdusa prima linie de produse sub numele de Avon

1939 – Numele companiei se schimba oficial in Avon Products, Inc.
Popularitatea Avon a crescut rapid pe intreg teritoriul Statelor Unite. In 1914, a deschis prima filiala internationala in Montreal, Canada. Din anii 1950 si pana in prezent, compania a devenit cu adevarat „globala” stabilindu-si reprezentante si in America Latina, Europa si Asia Pacific.

1959 – se deschid filiale in Anglia, tara care de altfel devine si cartierul general pentru Europa

1978 – Numarul de Reprezentanti este de 1 million

1992 – AVON intra pe piata ruseasca. Rusia devine prima tara unde se utilizeaza sistemul de coordonatori

1997 – S-a infiintat Avon Cosmetics Romania
Azi, Avon este liderul mondial in vanzarea directa de produse cosmetice si produse adiacente acestora, cu un venit anual de 6.8 miliarde $. Avon are acum in lume in jur de 4.4 milioane Reprezentanti. Linia de produse are brand-uri foarte cunoscute precum:
* Avon Color
* Anew
* Skin-So-Soft
* Avon Solutions
* Advance Techniques
* Care
* Avon Naturals
* Nail Experts
* Planet SPA

Produse Avon Cosmetice pentru femei

Articolul precedentSfintele Sarbatori de Craciun
Articolul următorurari la multi ani

Related Articles

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole