Sfaturi utile pentru a redacta un CV reusit

sfaturi curriculum vitae

CV-ul este un document in cotinua evolutie si care trebuie actualizat in permanenta. Este principalul tau instrument de marketing in abordarea unor persoane sau organizatii pentru care doresti sa lucrezi.

Multi oameni care isi cauta un loc de munca stiu bazele de a scrie un CV, dar ei nu construiesc un CV profesional care este cu adevarat surprinzator. Aproape orice angajator cu care am vorbit accentueaza nevoia de a tine un CV profesional, cat mai scurt posibil: cu cel mult 2 pagini, destule locuri albe si o buna marime a caracterelor. Curriculum Vitae, pe scurt CV-ul, este cartea ta de vizită.

Inainte de a incepe sa va scrieti profesional CV-ul , notati-va cel putin cele mai mari 5 realizari. Acest lucru va ajuta sa obtineti un mod de a gandi concret, care este un mod de gandire de marketing. Structura CV-ului trebuie să fie cât mai scurtă și mai concisă.

Un alt lucru important referitor la aspectul CV-ului este încadrarea în pagină. Ai grijă atat la ea, cat si la caracterele pe care le folosesti, la folosirea sublinierilor si a boldurilor, dar mai ales nu folosi culori pentru a diferentia continutul sau randurile.

Verificati informatiile din CV care nu sunt exprimate corect sau clar de catre candidat, contactandu-l telefonic pe acesta din urma. Nu iti inghesui CV-ul si nu il pastra de doar o pagina, chiar daca mai ai ceva de spus. Daca e de 3 pagini nu e nici o problema atata timp cat continutul este relevant pentru jobul la care tu ai aplicat. Daca posibilul angajator se va chinui sa citeasca CV-ul tau, isi va pierde repede interesul.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole