Sezonul 3 Mandalorian: Tot ce stim despre seria Star Wars Return

Mandalorianul , prin doua sezoane, a reusit sa uneasca baza de fani Star Wars . Seria Star Wars de actiune live a debutat pe Disney + in noiembrie 2019, cand a fost lansat serviciul. Se aventura pe un teritoriu neexplorat, deoarece franciza nu mai avusese niciodata un spectacol live-action. Dar a dat roade in mare masura. Fanii au mai mult de asteptat si ei, deoarece sezonul 3 al lui Mandalorian este in prezent in lucru.

Primele doua sezoane s-au concentrat in mare parte pe aventurile lui Mando / Din Djarin, ale lui Pedro Pascal, si pe adevarata vedeta a spectacolului, Grogu / Baby Yoda . Dar spectacolul pare a fi radical diferit in sezonul 3, datorita celor intamplate in finalul sezonului 2. Avand in vedere acest lucru, iata tot ce stim despre sezonul 3 al Mandalorianului .

Desi multe raman sub acoperire, asa cum se intampla adesea cu proiectele Star Wars inainte de lansare, un lucru este sigur; echipa creativa de baza va reveni. Atat Jon Favreau, cat si Dave Filoni, care au condus seria inca de la inceput, vor reveni pentru sezonul 3. Mandalorian . Favreau a creat spectacolul si serveste ca scriitor principal, alaturi de Filoni, arhitectul din spatele Star Wars: The Clone Wars si Star Wars Rebels , in calitate de producator executiv si regizor. Desi multe sunt pregatite sa se schimbe, duo-ul care a creat acest spectacol pentru succesul sau va fi in continuare la carma pentru a ghida nava catre un nou teritoriu.

Se va intoarce Pedro Pascal pentru sezonul 3 al lui Mandalorian ?

Pedro Pascal ofera, cel putin vocea lui Mando, de cand a inceput The Mandalorian . Desi nu este intotdeauna omul in costum, actorul face parte din spectacol. Ca atare, Pascal se va intoarce intr-adevar pentru o alta runda de trasaturi legate de vanator de recompense intr-o galaxie indepartata. Dar va ramane fara tovarasul sau de incredere, Grogu, alias Baby Yoda. Asta inseamna ca dinamica din centrul spectacolului pana in acest moment va fi modificata. Oricum ar fi, suntem inca gata sa-l urmam pe Din Djarin in timp ce traverseaza galaxia.

Grogu este alaturi de Luke Skywalker in sezonul 3 al lui Mandalorian

Finalul sezonului 2 Mandalorian a aruncat o adevarata bomba asupra fanilor. Luke Skywalker , dupa cum este interpretat de Mark Hamill ( invechit cu efecte digitale ), s-a intors la Star Wars intr-un mod glorios. Mando si echipajul sau au fost salvati de Jedi, care a dezmembrat trupele intunecate intr-un mod miraculos. Mai important, l-a luat pe Grogu in grija lui pentru a-l instrui in caile Jedi. Calatoria pe care am fost-o de doua sezoane complete, s-a incheiat efectiv. Grogu este acum cu Luke. Desi asta nu inseamna neaparat ca personajul preferat de fani nu va aparea in sezonul 3, cu siguranta ar putea fi cazul. Si daca Grogu se intoarce, inseamna ca vom vedea mai multe de la Luke Skywalker. Oricum ar fi, Baby Yoda este acum cu Luke si asta va schimba radical dinamica.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole