sexul se face la o perioada de timp sau zilnic-Cat de des este normal sa faci sex

sexul se face la o perioada de timp sau zilnic-Cat de des este normal sa faci sex

Un barbat tinar si sanatos poate face dragoste in fiecare zi, chiar de mai multe ori pe zi. Imbatrinind, va reusi mai greu.

Foarte multe considerente intra in joc in legatura cu frecventa actului sexual: comportamentul partenerei, sau partenerelor, erotizarea mai mica sau mai mare a raporturilor sexuale, tensiunea nervoasa sau oboseala fizica acumulata ca urmare a activitatii zilnice…

Contact sexual- de trei ori pe zi sau de trei ori pe an – este normal, si intr-o situatie si in alta , atita vreme cit ambii parteneri se declara multumiti.

Kinsey, Pomeroy si Martin (somitati in materie de sex) considerau ca virsta sotului are o deosebita influenta asupra frecventei contactelor sexuale.

O frecventa de aproximativ 3-4 ori pe saptamina este posibila in jurul virstei de 20 de ani. La 30 de ani se ajunge la 2-3 pe saptamina. La 40 de ani de 2 ori pe saptamina, pentru ca la 60 de ani sa se intimple cel mult o data pe saptamina.

Se subintelege faptul ca cifrele sunt aproximative si ca in fiecare grup de virsta exista variatii individuale foarte largi.

Important nu este sa bati recorduri. Important este sa faci dragoste de fiecare data cind ai chef.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole