Care sunt perversiunile sexuale-cateva perversiuni sexuale-sex-iubire

Care sunt perversiunile sexuale-cateva perversiuni sexuale-sex-iubire


Se mai numesc anomali, aberatii sau variante sexuale .

Exhibitionismul – satisfactia sexuala deriva dintr-o varietate mare de strategii utilizate pentru a-si expune organele genitale unor persoane necunoscute.

Voyerismul – caracterizat prin obtinerea placerii observind din locuri ascunse activitatile sexuale ale altor persoane.

Troilismul – se refera la schimbarea partenerului sexual cu o alta persoana in timp ce a treia persoana priveste, sau la doua cupluri care au relatii sexuale in acelasi timp, uitindu-se unii la altii.

Travestismul – folosirea hainelor celuilalt sex.

Incestul – contactul sexual dintre doua persoane care sunt rude foarte apropiate.

Pedofilia – angajarea in relatii sexuale cu minori, indiferent de sex.

Zoofilia – intretinerea de raporturi sexuale cu animale

Urofilia – urofilii pot obtine satisfactie sexuala daca pot urina sau se lasa urinati de catre partener.

Sadismul – satisfactia deriva din provocarea durerii fizice sau psihice partenerului sexual.

Masochism – individul simte placere sau este satisfacut sexual cind este lovit fizic sau umilit psihic de catre partener.

Necrofilie – intretinerea de raporturi sexuale cu cadavre.

Related Articles

2 COMENTARII

  1. Multi confunda iubirea cu placerea, dar nu inteleg faptul ca iubirea adevarata este altceva decat placerea. Iubirea adevarata este atunci cand persoana de langa tine iti impartaseste aceleasi principii, emotii, trairi. Iubirea adevarata inseamna ca celalalt sa fie implinit numai prin simpla prezenta a iubitului. Dragostea adevarata inseamna a tine in brate pe cineva si sa te impartasesti din iubirea lui. Iubirea adevarata inseamna JERTFA. Numai cel care se jertfeste si iubeste.Iubirea adevarata se poate implini numai in cadrul casatoriei pentru ca numai acolo iubirea primeste o coordonata divina prin binecuvantarea preotului. Numai cei care s-au pastrat in curatie pana la casatorie pot sa se jertfeasca si in cadrul casatoriei. Tinerii care se pastreaza neintinati pana la casatorie se aseamana mucenicilor care si-au dat viata pentru Hristos. Cei care si-au inceput iubirea in infranare, se pot infrana si pe parcursul relatiei lor si nu vor insela pe celalalt in anumite situatii(sotia la menstruatie, gravida sau lauza, o calatorie in interes de serviciu etc.). In zilele noastre, darorita lipsei de iubiri adevarate, se propune ca model iubirea trupeasca, deci o iubire bazata pe atingerea placerii. Biserica nu condamna relatiile intime dintre persoanele casatorite, dar vrea sa scoata in evisenta care este adevarata iubire. Iubirea cea sufleteasca se imbina armonios cu cea trupeasca. Asistam in zilele noastre la o adevarata drama: oameni care cauta iubirea prin prisma placerii. Cu alte cuvinte, \”ma casatoresc cu cineva doar daca este bun la pat si imi produce suficienta placere\”. De aici apar si lucrurile impotriva firii, adica fapte care nu sunt conforme cu firea noastra umana. Omul a fost creat spre unire cu Dumnezeu, sa se indumnezeiasca. Madilarele lui trebuie sa poarte harul lui Dumnezeu. Omul nu a fost creat spre perversitate. De aceea, toate pacatele impotriva firii sunt piedici in desavarsirea noastra si apropierea de Dumnezeu. Nu va inselati, viata aceasta este vremelnica pe cand cealalta este vesnica. Dumnezeu primeste pe orice pacatos care se pocaieste. O prima conditie este aceea de a parasi pacatul si a-l marturisi preotului duhovnic. Cautati iubirea curata si binecuvantata de Dumnezeu! Parintele Porfirie Taumaturgul, marele sfant al vremurilor noastre, a vazut intr-o vedenie ca un parinte pe nume Yannis isi imbratisa sotia in lumina raiului. Trecuti la cele vesnice, cei doi purtau unul pentru altul aceeasi dragoste binecuvantata, care nu se imputinase. Dragostea patimasa trece, dar dragostea curata biruie timpul.

  2. Din comentariul lasat de tine, deduc faptul ca esti pocait. De ce nu ai depus putin efort in a concepe si redacta singur un mesaj privitor la articolul postat, ci ai preferat sa dai copy-paste de pe un site ? Sunt convinsa ca fiecare persoana este constienta de lucrurile pe care le-ai insiruit tu, insa abstinenta sexuala pana la casatorie e doar o iluzie pe care extrem de putini o mai respecta. Eu sunt unul dintre aceia care a deviat de la teorie, insa nu-mi pare rau pentru asta, sunt constienta de decizia pe care am luat-o si-mi asum orice risc. Daca nu as fi procedat asa, astazi as fi ajuns o frustrata sexual, probabil.
    Cam atat am avut de spus deocamdata. Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole