Sex shop – vibratorul preferat

Sex shop – vibratorul preferat

Cred ca ea ma înseala. M-am hotarât sa o urmaresc când iese de la serviciu. Astept într-un magazin vis-a-vis de biroul ei. Iese, o vad, intra în piata, da, îmi spunea ca o sa faca zacusca! Cum am putut sa cred ca exista un altul.
Ma condamn singur, uitându-ma la ea cum se chinuie cu sacosele pline. Se opreste la colt. De ce? Se uita în stânga, în dreapta, mi-e teama sa nu ma vada… E clar, are întâlnire aici. Se furiseaza într-un magazin… Doamne, este un SEX SHOP!

Zilele trecute am avut curiozitatea de a intra într-un sex-shop, „sa vad ce mai este nou”…

Discutia cu patronul acestui magazin îmi confirma ca românul nu gusta doar bancurile deocheate, ci ca si-a depasit mult din inhibitiile si prejudecatile anterevolutionare mai mult sau mai putin impuse de conjuncturile politice de-atunci.

Femeile ies imbujorate din cabina de proba
Cei care calca pragul acestor buncare fara vitrine, pe care multi le ocolesc (din teama, pudoare, lipsa de curiozitate sau, sa spunem lucrurilor pe nume, frustrari), nu intra nici mascati, nici cu boruri largi, nici ascunzându-si verigheta. Mai mult! Intra si masoara, se sfatuiesc cu vânzatoarea, vor sa probeze… În America, îmi spunea cineva, exista cabine din care femeile ies din când în când îmbujorate, dupa probe lungi, medii sau de alte marimi… Si parasesc magazinul satisfacute chiar daca nu cumpara nimic. La noi, datorita unei îndelungate experiente în materie de „înlocuitori”, românii cântaresc din ochi valoarea exponatelor si se decid repede. Virilitatea românului nu este numai proverbiala, ci si autentica. Spun aceasta pentru ca misterioasele vagine de cauciuc, care nu provin chiar din arborele cu acelasi nume, sunt preferate mai degraba de imigrantii asiatici decât de conationali.

Se pare ca nu exista o limita de vârsta a celor care sunt interesati de un astfel de magazin si mai ales ca lumea nu cumpara articole din sexshop numai pentru a face o gluma reusita la aniversarea unui prieten.

Spune-mi ce vibrator folosesti ca sa-ti spun cine esti
 Într-un sex shop gasesti de la prezervative pâna la cel mai sofisticat vibrator cu tripla stimulare – vaginala, clitoridiana si anala. De asemenea, ocazie unica pentru doamne: aici îsi pot alege singure lungimea dorita, vibratoarele si penisurile cu ventuze fiind pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Pentru întâlniri cu femei discrete, magazinul ofera papusile gonflabile. Pentru întâlnirile mai pretentioase, barbatii se pot pregati cu vacuum developper, spray-uri si creme împotriva ejacularii precoce si a impotentei. Oricare ar fi situatia, succesul este asigurat prin afrodisiacele de tot felul: pastile, picaturi, zahar energizant. Urmatoarea etapa a întâlnirii amoroase este lubrifiata de geluri cu diferite arome naturale.

Se spune ca poseta este un bazar miniatural, iar daca printre atâtea lucruri necesare, o femeie strecoara un vibrator, o bila, o alifie, este posibil sa fie datorita reclamei de mai sus.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole