sex oral

sex oral

             Pentru multa lume, sexul oral face deja parte din meniul obisnuit. Un act sexual parca nu e complet fara aceasta etapa si putine fete mai fac mofturi cand le ceri asa ceva. Problema se pune insa la calitate… atat femeile, cat si barbatii, se plang ca rareori au parte de o prestatie orala reusita.
               Când vei începe să-l atingi, penisul se va-ntări şi va ajunge într-o stare în care examinarea ta va avea o seminificaţie. Penisul trebuie să fie tare ca să poţi să-i observi părţile sale importante – acele părţi sensibile la stimularea ta cu buzele şi limba. Primul lucru pe care îl vei remarca este dacă e sau nu circumscris. Circumcizia nu este o practică universală: există avantaje şi dezavantaje pentru penis în ambele situaţii din punct de vedere al furnizării de mângâieri orale ce aduc partenerului tău forma cea mai înaltă de deliciu.
              Studiile arata ca 50-80 % dintre femei practica felatia. Dintre acestea 35-65% o gasesc placuta, restului fiindu-i indiferent sau considerand-o neplacuta. Alte studii arata ca 90 % din cuplurile de casatoriti sub 25 de ani practica sexul oral.

                De ce i-ar placea unei femei sa suga penisul unui barbat? De ca ar vrea sa aiba penisul lui in gura? In primul rand trebuie sa ai un barbat cu atitudinea corecta relativ la sex si la nevoile tale. Dupa aceea te poti gandi la asa ceva. Unele femei se resemneaza la sex, altele il accepta, altele participa de bunavoie cand sunt excitate si altora le place, nelasand partenerul sa initieze. Din pacate multe dintre femeile care nu fac sex de placere il fac cu un amant prost. Majoritatii femeilor carora le place sexul le place si felatia. Aceasta nu este o substitutie a sexului ci un adaos. Unele dintre cele mai bune partide de sex sunt cele care includ felatia si cunnilingus-ul ca preludiu.
              Priveşte apoi atent  chiar la axul penisului. Există porţiunea protuberantă dinspre vârf a organului, având diametrul uşor mai mare decât axul propriu-zis, parte denumită în mod obişnuit capul penisului. Tehnic vorbind, acesta este glandul penisului (vine din limba latină “glans”, care înseamnă ghindă). Perimetrul exterior al glandului este corona. Ea uneşte capul de ax. Aceasta e zona cea mai sensibilă a penisului. Când îl vei lua în gură, tocmai spre această creastă îţi vei îndrepta cea mai mare atenţie. Urmăreşte această creastă împrejur, spre partea dedesupt a penisului. Vei observa un punct de joncţiune unde ambele capete ale actui cerc neregulat se împreunează. Dacă partenreul tău este necircumscris, acesta este şi punctul în care este legat prepuţul. Această zonă minusculă este, de departe, cea mai sensibilă zonă din tot corpul, şi e posibil să-ţi aduci partenerul la orgasm doar lovind uşor cu vârful limbii direct acolo. Ocupă-te un timp de mângâierea glandului şi a zonelor din imediata lui învecinătate. În continuarea glandului avem axul penisului. Axul nu are multe terminaţii nervoase şi, de aceea, nu-i produce bărbatului vreo stimulare deosebită prin mângâiere, fie manual, fie cu limba, cu excepţia glandului penisului însuşi.
                Dar nu conteaza cine si ce face. Cred ca motivele pentru care o femeie ar practica felatia sunt aceleasi doua cu ale barbatului plus inca unul. In primul rand ai un barbat dragastos si tandru si cu cat lui ii place mai mult ceea ce faci cu atat tu te vei excita mai mult. In al doilea rand rolul pe care gura si limba il joaca in sex este foarte important. De ce se saruta oamenii? Primesc placere de la interactia care are loc in timpul unui sarut. Gura, buzele si limba sunt unele dintre cele mai erogene zone ale corpului si sunt mai mult active decat pasive, faci ceva cu ele. II musti ureceche, il sugi de sfarcuri, ii saruti buricul; de ce nu ai saruta si suge cea mai sexuala parte a corpului lui, parte care iti place sa o ai in tine. Al treilea este o dorinta aproape subconstienta a unei femei de a atrage un barbat in corpul ei, cand se infierbanta vrea sa aiba penisul lui in ea. Pune toate aceste lucruri la un loc si o sa ti se para normal sa practici felatia.
                 În concluzie, studiază cu mare atenţie penisul partenerului. Învaţă foarte bine zonele cu sensibilitate specială şi fii gata să-ţi pui in valoare cunoştinţele despre trupul lui folosind limba şi buzele atunci când te apleci tandru asupra spre penisul său. Manifestarea adoraţiei asupra lui poate exprima cel mai bine dragostea ce i-o porţi.
                Pentru un minut incearca sa uiti cat de bine se simte un barbat daca i se face felatie.
                  Există din păcate un număr foarte mare de partenere care cred că joaca repetată cu penisul în sus şi în jos de-a lungul axului, îl va face pe partener să ejaculeze. Dacă se întâmpla totuşi asta, este pentru că cerul gurii tale face ca glandul penisului să se simtă bine. În realitate insă, aceasta se numeşte felaţie! La baza axului se află testiculele, care sunt extrem de sensibile în durere şi, de obicei, nu sunt considerate zona erogenă propriu-zisă, lucru total neadevărat. Îi poţi amplifica cu mult plăcerea dacă ştii cum să te “joci” cu ele. Dar să ne întoarcem acum la miezul problemei. Deschiderea din vârful glandului penisului este “meatus”-ul. Pe aici are loc ejacularea lichidului seminal. Mai sunt şi alte părţi ale corpului omenesc care răspund cu dorinţă la stimularea orală. Mulţi bărbaţi sunt deosebit de sensibili în zona sfârcurilor, mai ales când sunt stimulaţi cu vârful limbii.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole