Sex de la prima intalnire – tu ce ai alege

Sex de la prima intalnire – tu ce ai alege

In sfarsit v-ati intalnit! V-ati distrat impreuna in oras sau la petrecere, v-ati cunoscut (cat se poate de mult in cateva ore), v-ati privit si v-ati atins si intre voi s-a nascut pasiunea. Acum stai si te intebi: sex, de la prima intalnire?

Ei bine, nu exista un raspuns corect sau gresit, la aceasta intrebare. Totul tine de dubla perceptie a societatii, in general, dar si a fiecarei femei, in particular, asupra ideii de sex.

Majoritatea femeilor percep sexul ca un preludiu pentru altceva: pentru posibilitatea unei relatii pe termen lung.

Dorintele sexuale sunt in legatura directa si cu perceptia propriei persoane.

O femeie se simte extrem de frumoasa si de puternica atunci cand se descopera dorita de barbatul de langa ea, cu atat mai mult cu cat il vede pe el dispus sa faca orice pentru a o avea.
Ce poti risca daca „cedezi” de la prima intalnire?

Daca o partida se sex este tot ceea ce-si doreste de la tine barbatul cu care te intalnesti, daca ii oferi acest lucru, ai ratat din start sansa unei relatii. Si atunci el clar nu este potrivit pentru tine.
Daca totusi relatia continua si dupa prima seara, poti avea neplacuta surpriza ca el sa nu fie tocmai asa cum l-ai vazut tu in primele cateva ore dinainte. Si atunci, din nou, relatia voastra este sortita esecului. 
O regula, pe cat de simpla pe atat de valabila, este ca indiferent cat de pasional pare el la prima intalnire, daca nu este interesat si de tine, mai departe de sex, nimic bun nu va mai ramane o data ce seara se consuma. Oricine te place, cu adevarat, si te respecta in acelasi timp, va astepta pana cand tu te vei simti sigura si dornica de a face acest pas.
Cert este ca nu exista o regula general valabila, pentru o asemenea situatie. Fiecare face ceea ce considera oportun la momentul respectiv. Important este ca tu sa fii sigura pe decizia ta, ca sa nu o regreti a doua zi.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole