Semnul Ty Dolla

Valoare netă Ty Dolla Sign: Ty Dolla Sign este un rapper și producător american care are o valoare netă de 5 milioane de dolari. Este cunoscut pentru piese sale „Paranoid”, „Or Nah” și „Blase”, precum și pentru contribuții și colaborări sale la diverse single-uri precum „Work from Home” de Fifth Harmony, „Swalla” de Jason Derulo, cu Nicki. Minaj și „Hot Girl Summer” de Megan Thee Stallion. Ty Dolla Sign este, de asemenea, membru al echipei de producție DRUGS

Early Life: Născut inițial ca Tyrone William Griffin Jr. pe 13 aprilie 1982, în Los Angeles, California, artistul este mai cunoscut sub numele său de scenă Ty Dolla Sign, care mai este scris și Ty$. Este fiul muzicianului Tyrone Griffin, care este membru al trupei Lakeside. Ty a spus că, prin implicarea tatălui său cu Lakeside, Ty a putut să cunoască cântăreți precum Prince și Earth Wind and Fire în copilărie, ceea ce a determinat interesul și dragostea pentru muzica soul. A crescut în South Central Los Angeles, unde era membru al unei bande. Ty Dolla Sign îi reprezintă pe Bloods în timp ce fratele său era Crip.

Carieră: Dolla Sign a început pentru prima dată cu muzica de o vârstă fragedă, când la început să apuce chitară bas, precum și tobe, clape și alte tipuri de chitare. Apoi a început să rapeze și a semnat un contract de înregistrare la vârsta fragedă cu partenerul său Kory. Cei doi au semnat cu Venus Brown și Buddah Brown Entertainment și, ulterior, au lansat un mixtape intitulat „Raw & Bangin Mixtape Vol 2”. Duo-ul a făcut apariții și pe albumele de studio ale altor artiști precum Black Milk. În cele din urmă, partenerii au avut o ceartă legată de unele dintre aceste aventuri. După dispută, Ty a continuat să colaboreze cu rapper-ul YG din LA. Pretenția inițială de faimă a lui Ty Dolla Sign a fost implicată în single-ul de succes al lui YG „Toot It and Boot It”. Apoi sa afiliat grupului YG Pu$haz Ink.

Primul său single, All Star, a apărut apoi în 2011. În 2012 a semnat un contract cu Atlantic Records și-a lansat caseta de mixare în mai târziu în același an, „Beach House”. EP-ul a ajuns pe locul 51 în topurile Billboard din SUA, ajungând pe locul 13 în secțiunea R&B și hip-hop și pe locul 7 în R&B. El a urmat cu continuarea mixtape-ului „Beach House 2” pe 1 iulie 2013. A doua zi, a fost dezvăluit că Ty Dolla Sign a semnat un contract cu Taylor Gang Records de la Wiz Khalifa. La mijlocul anului 2013, a făcut un turneu cu Wiz și ASAP Rocky în turneul de concert „Under the Influence of Music 2”.

În septembrie 2013, Ty a lansat un single „Paranoid”, care a devenit foarte popular și a ajuns pe locul 29 în Billboard Hot 100 din SUA și în cele din urmă a fost certificat platină. La începutul lui 2014, Ty și-a lansat cel de-al doilea single pentru EP-ul său de debut intitulat „OR Nah”. La sfârșitul lunii 2014, ianuarie și-a lansat proiectul de debut al unei case de discuri majore, „Beach House EP”. În noiembrie 2015, a lansat primul său album de studio „Free TC”. Albumul a debutat pe locul 14 în Billboard 200 și a vândut 31.000 de unități de album, cu vânzări în prima săptămână de 22.000 de exemplare în Statele Unite. În anul următor, el a lansat un proiect intitulat „Campaign” care a atins apogeul pe locul 28 în Billboard 200. În această epocă a carierei sale,

Mark Davis/Getty Images

În iunie 2016, Ty anunțat că următorul său proiect va fi „Beach House 3” și că această tranșă va fi mai degrabă un album decât o altă bandă de mixare. Single-ul principal „Love U Better” ia prezentat pe Lil Wayne și The Dream și a fost lansat pe 10 iulie 2017. Al doilea single, „So Am I”, ia prezentat pe Damian Marley și Skrillex și a fost lansat pe 1 septembrie 2017. Albumul a fost a fost lansat pe 27 octombrie 2017 și a debutat pe locul 11 ​​în Billboard 200.

Ty și artistul Jeremih a lansat un album colaborativ sub pseudonimul „MihTy” prin Def Jam Recordings și Atlantic Records. Duo-ul a lansat mai multe single-uri în toamna lui 2018 și a făcut o apariție la Jimmy Kimmel Live, cântând „The Light” în săptămâna premergătoare lansării albumului. Proiectul conține și single-ul de succes „Goin’ Thru Some Thangs”. Cântecul a ajuns pe locul 15 în topul Apple Music.

Ty a lansat single-ul „Purple Emoji” în mai 2019, care îl prezintă pe rapperul J. Cole. Următorul a fost single a fost „Hottest in the City”. Single-ul „Expensive”, cu Nicki Minaj, a fost lansat în august 2020. Al treilea album de studio al lui Ty Dolla Sign, intitulat „Featuring Ty Dolla Sign”, a fost lansat pe 23 octombrie 2020. Albumul a prezentat artiștii invitați precum Kid Cudi, Post Malone, Kanye West, Anderson Paak, Big Sean și alții. Săptămâna următoare, piesa „Safety Net” de Ariana Grande a fost lansată de pe cel de-al șaselea album de studio „Positions”, în care a apărut Ty.

Viața personală: Ty Dolla Sign a avut o fiică la vârsta de 22 de ani, pe nume Jailynn Crystal. A fost într-o relație cu membrul Fifth Harmony Lauren Jauregui în perioada 2017-2019. În decembrie 2018, a fost dezvăluit public că Ty risca până la 15 ani de închisoare pentru deținere de cocaină, care a rezultat dintr-o oprire în trafic în Atlanta, Georgia, unde, într-o mașină cu mai multe persoane prezente, Ty a fost singurul acuzat din cauza faptului că drogurile aflându-se în cea mai apropiată apropiere de el. Ulterior, toate acuzațiile au fost denunțate după ce a finalizat un program de prevenire a consumului de droguri.

Related Articles

Ultimele articole