Semne ’’ciudate’’ care iti arata de fapt ca el te place

S-ar putea sa te gandesti ca tu nu vrei un barbat ciudat langa tine, insa nu ne referim la ceva periculos ci la mici ciudatenii pe care unii barbati le pot avea si care pot fi considerate chiar amuzante. Asadar, iata cateva semne ’’ciudate’’ care iti arata de fapt ca barbatul cu care te vezi este super indragostit de tine.

Se lasa influentat de tine

Există tot felul de cercetări care arată că unul dintre modurile în care cuplurile căsătorite fericite interacționează este prin influențarea reciprocă. Aceasta este de fapt una dintre principalele moduri de creștere care se întâmplă în relații! Învățați unii de la alții și încercați lucruri pentru că cealaltă persoană si le doreste. Când îți faci o idee despre ceva ce ai vrea să faci sau să încerci si partenerul este de acord cu tine, se va crea o armonie excelenta in cuplu. Daca inca nu ai intalnit pe cineva pe placul tau, atunci iti poti face cont aici. O platforma de matrimoniale poate fi locul ideal in care sa iti gasesti barbatul visurilor tale.

Nu face nici o miscare din punct de vedere fizic

De cele mai multe ori, barbatii care sunt interesati de o femeie nu fac primul pas catre o relatie intima. Tot femeia este cea care face propunerea. Asta pentru că dacă vrea ceva serios cu tine, vrea să te facă să te simți specială. Daca inca nu a facut nimic in acest sens, asta nu inseamna ca te vede ca pe o prietena. Poate insemna ca ii este teama sa propuna ceva atat de intim in ideea sa nu te piarda. Insa, poti propune tu. Cu siguranta il vei face extrem de fericit.

Este mereu cu ochii pe tine

Caută consecvență în acțiunea lui. Avansează relația? Progresează timpul pe care îl petreceți împreună? Se deschide în față cu tine emoțional? Face mișcări ușoare sau te tratează în moduri care "nu sunt doar un prieten" prin natura lor – atingându-te, ținându-te de mână, având brațul în jurul tău? Dacă el face acest tip de lucruri, atunci esti cu siguranta nu în zona de prieten. Este indragostit de tine.

Inca nu ti-a prezentat prietenii

Acesta este un alt semn destul de ciudat dar care iti poate arata ca un barbat este interesat de tine. Este adevărat că, pe măsură ce devenim mai intimi și mai conectați emoțional cu cineva, dorim să împărtășim straturi mai profunde ale vieții noastre cu ei, cercuri mai profunde cu oamenii care contează cel mai mult pentru noi. De aceea, un barbat care te place foarte mult si care vrea sa te cunoasca mai bine iti va cere sa va vedeti singuri o buna perioada de timp inainte de a te prezenta cercului sau de prieteni. Același lucru este valabil și pentru familie. Familia poate fi dificilă, iar el nu vrea să facă nimic să te îndepărteze de el. Dacă nu te-a prezentat prietenilor sau familiei sale, e un indiciu că te place? Ei bine, in unele situatii se poate spune ca da. Progresează în timpul pe care-l petrece cu tine? Progresează în legătura emoțională pe care o are cu tine? Există consecvență în modul în care merge mai departe? Acesta este de fapt semnul cel mai mare că el te place cu adevarat.