Sani perfecti fara operatii

Sani perfecti fara operatii

De cele mai multe ori femeile nu sunt msani-perfecti-fara-operatiiultumite cu ceea ce au. Este valabil si in cazul sanilor. Fie ca sunt mari sau mici, in forma de para sau de mar, iti doresti sa ai sanii macar asemanatori cu cei ai prietenei tale.
Asta in timp ce ea, probabil, si-ar dori sa aiba un decolteu ca al tau. Ok, lasand la o parte acesta vesnica nemultumire, iti doresti sa ai sani care, daca nu sunt perfecti, atunci sa se apropie de perfectiune. Te-ai saturat de sutienele push up iar de bisturiul medicului estetician ti-e frica. Nu trebuie sa te necajesti, exista si alte solutii pentru a obtine un decolteu de nota 10.

Rece – Cald
Prelungeste-ti timpul pe care il aloci dusului zilnic, pentru a face un mic exercitiu: dusul scotian. Pentru a-ti pastra tonusul muscular, alterneaza de mai multe ori apa fierbinte cu cea calda. Poate la inceput iti va fi mai greu cu aceste schimbari de temperatura, dar te vei obisnui. Programul de ingrijire al sanilor continua! Dupa ce iesi de la dus trebuie sa te masezi cu o crema speciala pentru decolteu. Cel putin o data pe luna este indicat sa mergi si la un salon de frumusete. Sedintele de electrostimulare sau impachetarile cu parafango iti vor face un decolteu absolut senzational.

Exercitiu, exercitiu si iarasi exercitiu
Oricat de eficiente ar fi dusurile scotiene trebuie sa faci si putin sport. De doua ori pe saptamana, fa-ti timp macar jumatate de ora pentru cateva exercitii cu gantere. Daca nu ai doua gantere, atunci poti sa folosesti in locul lor doua sticle de un litru pline. Iar acum sa trecem la exercitiu! Stai cu picioarele departate si bratele pe langa corp. Ridica bratele lateral pana cand acestea ajung pararelele cu podeaua, apoi coboara-le. Trebuie sa repeti aceste miscari de 20 de ori in serii de cate 10.

Un alt exercitiu este urmatorul: trebuie sa stai intinsa pe podea, cu bratele pe langa corp. Ridica incet ambele brate pana cand ganterele ajung in dreptul pieptulul, apoi adopta pozitia initiala. Pentru a avea rezultate trebuie sa repeti acest mic antrenament de 20 de ori in 10 serii.
Cu ajutorul acestor exercitii, in scurt timp vei vedea diferenta!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole