Capata increderea din nou

Capata increderea din nou

De fiecare data investim sentimente incredere intr-o relatie pe care o incepem. Adesea spunem ca am fost dezamagiti si ca nu vom mai avea incredere in nimeni de acum inainte. Asta nu e de condamnat pentru ca sunt sigura ca fiecare dintrcapata-increderea-din-noue noi a simtit la fel cel putin in viata. Dar, in acelasi timp, trebuie sa nu uitam ca interactionam, ca si oameni, si nu este bine sa generalizam.

Un prim pas ar fi acela sa constientizam ca oamenii sunt entitati structurate diferit, atat fizic, cat si mental. Este gresit sa crezi ca doua persoane se vor raporta intr-o asemenea maniera la adresa aceleiasi persoane sau situatii. Poate ca va fi o reactie care sa aiba cateva puncte in comun, doar atat este posibil. Daca asteptarile ne sunt prea mari, de cele mai multe ori riscam sa fim dezamagiti. Asa ca trebuie sa fim mai precauti in ceea ce priveste persoanele cu care intram in contact.
Mai intai sa incercam sa le cunoastem si apoi ne vom da seama cu o oarecare usurinta de eventualele reactii pe care aceasta le poate manifesta in anumite situatii. O certitudine de suta la suta nu o vom avea niciodata, dar macar vom avea o idee asupra continuitatii lucrurilor.


Pe de alta parte, asa cum am mai spus, atentia noastra concentrata asupra celor cu care venim in contact, va fi ca o masura de precautie pentru persoana noastra.

Articolul precedentRolul lacrimilor
Articolul următorSani perfecti fara operatii

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole