Sam Adams

Valoare netă Sam Adams: Sam Adams este un rapper și producător american care are o netă de 3 milioane de dolari. Cunoscut și sub numele de Wiz, el este una dintre cele mai strălucitoare vedete hip-hop, electronice și Dubstep din America.

Primii ani de viață: Samuel Adams Wisner, mai cunoscut sub numele de Sam Adams, Sammy Adams sau Wiz, sa născut în Cambridge, Massachusetts, pe 14 august 1987. Părinții săi sunt Kata Hull și Chuck Wisner. Familia sa mutat în Wayland, Massachusetts, când era în liceu, iar el sa transferat de la Beaver Country Day School la Wayland High School. După liceu, a urmat la Trinity College și a jucat fotbal în timp ce era acolo. În ultimul an, Wisner a fost numit de fapt căpitanul echipei de fotbal.

A început să cânte la pian când avea șapte ani și de atunci a rămas implicat în muzică. În timpul școlii gimnaziale și liceale, a experimentat să scrie propriile lui rapuri mici, apoi a început să-și înregistreze propriile cântece pe laptop la facultate.

Carieră: În septembrie 2009, Adams a lansat pe YouTube piesa „I Hate College (Remix)”. A fost un remix al piesei „I Love College” a rapperului Asher Roth. În septembrie 2015, a avut peste 10 milioane de vizualizări. Celelalte lansări ale sale pe YouTube, cum ar fi „Kimber”, „Poker Face Remix”, „Hard S***”, „Opening Day” și „Rollin”, au atins un număr combinat de 2 milioane de vizualizări în septembrie 2012 Lansările au atras atenția casei de discuri 1st Round, iar prin intermediul lor și-a lansat EP-ul de debut, „Boston’s Boy” (2010). A avut un mare succes și sa clasat pe locul 1 pe iTunes; a vândut 8.00 de copii digitale doar în prima săptămână. De asemenea, a ajuns pe locul 73 în topul Billboard 200. Criticii au lăudat EP-ul pentru senzația generală de distracție, subliniind versurile și ritmurile de dans captivante.

Cu toate acestea, Adams nu sa putut bucura de succesul debutului său; marile case de discuri, l-au acuzat pe noul rapper că și-a cumpărat propriile discuri în încercarea de a ajunge în fruntea topurilor. Până în prezent, nu există dovezi concret care să susțină acuzațiile. Șocat de acuzații, răspunsul lui Adam a fost „a fost cuvântul în gura care a alimentat succesul albumului”. El a adăugat: cu succes există durere și sunt mulți oameni care și-ar dori să fie în locul meu.

În septembrie 2010, Adams a lansat cel de-al doilea EP, „Party Records Mixtape”. Înregistrase materialul la Londra, Anglia. Mai târziu în aceeași lună, în timp ce cânta la un spectacol la Universitatea de Stat din Kansas, lui Adams i sa revocat permisul de zgomot. El a continuat să încerce să cânte oricum și a ajuns să fie arestat pe scenă în timpul spectacolului.

În august 2011, Adams a câștigat o expunere suplimentară când a cântat la festivalul de muzică Lollapalooza din Chicago. Mai târziu în acel an, a încheiat o înțelegere cu RCA Records, una dintre casele de discuri americane care operează sub Sony. Prima sa lansare cu RCA Records a fost single-ul „Blow Up” lansat în noiembrie 2011. A urmat cu single-ul „Summertime” în martie 2012. Debutul a avut la televiziune a avut loc în ianuarie 2012, când a interpretat „Blow Up ” la regretatul. Talk-show-ul nocturn „Conan”, găzduit de Conan O’Brien. Al treilea sa single cu RCA, „Only One”, a fost lansat în aprilie 2012. „Only One” a ajuns să fie prima lui piesă care a câștigat atenția mainstreamului și a câștigat popularitatea la radio. Înainte de atunci, expunerea și acoperirea lui fuseseră limitate în principal la scena universitară și online. ” și „LA Story” (2013). A mai lansat EP-ul digital, „Homecoming” (2013), cu RCA. și „LA Story” (2013). A mai lansat EP-ul digital, „Homecoming” (2013), cu RCA.

În 2015, Adams sa despărțit de RCA Records după ce a lucrat cu casa de discuri timp de trei ani. A revenit la casa de discuri cu care a început, 1st Round Records, și și-a lansat albumul de debut „The Long Way” în 2016. Dar, în 2017, a părăsit 1st Round Records și sa impus ca artist independent. Prima sa lansare ca artist independent a fost single-ul „Shining” (2017).

Related Articles

Ultimele articole