Toni Braxton

Care este valoarea netă a lui Toni Braxton?

Toni Braxton este o cântăreață, compozitoare, pianistă, producător de discuri, actriță, personalitate de televiziune și filantrop american, care are o netă de 10 milioane de dolari. Braxton a vândut peste 67 de milioane de discuri în întreaga lume. Ea este una dintre cele mai bine vândute artiste R&B feminine din istorie. Braxton a câștigat mai multe premii Grammy.

Tinereţe

Toni Michelle Braxton sa născut pe 7 octombrie 1967, în Severn, Maryland. Ea provine dintr-o familie religioasă și muzicală. Părinții ei Michael și Evelyn au fost implicați în biserica lor metodistă locală ca duhovnic și pastor. Tatăl lui Braxton a lucrat și la compania de energie electrică. Mama ei a fost o fostă cântăreață de operă și a lucrat într-un salon de înfrumusețare. Bunicul matern al lui Toni a fost și pastor. Este cea mai mare dintre șase frați cu un frate (Michael, 1968) și patru surori mai mici (Traci 1971, Towanda 1973, Trina 1974 și Tamar 1977). Prima interpretare de cânt a lui Braxton a fost în corul bisericii ei. Sa înscris la facultate la Universitatea de Stat Bowie din Maryland cu intenția de a deveni profesoară. Cu toate acestea, după ce compozitorul și producătorul William Pettaway Jr.

Carieră

La sfârșitul anilor 1980, Braxton și surorile ei au fost The Braxtons și au semnat un contract cu Arista Records în 1989. Grupul a lansat primul lor single, „Good Life”, în 1990. Cântecul nu și-a găsit, totuși, acțiunea la radio. a atras atenția producătorilor Antonio „LA” Reid și Kenneth „Babyface” Edmonds. Duo-ul ia cerut lui Toni să înregistreze o casetă demo a piesei „Love Shoulda Brought You Home”, o melodie pe care au scris-o pentru ca Anita Baker să o cânte pe coloana sonoră a filmului Eddie Murphy „Boomerang”. Baker ia sugerat lui Braxton să o cânte în schimb. Versiunea lui Toni a fost inclusă pe coloana sonoră finală împreună cu un duet între Braxton și Edmonds. LA și Babyface au semnat Braxton pentru înregistrările lor LaFace și au început să lucreze la albumul ei solo de debut.

„Toni Braxton” a fost lansat în iulie 1993 și a ajuns pe primul loc în topul albumelor. „Another Sad Love Song”, primul single din alumul de debut al lui Toni, a fost primul cântec numărul unu în noi topuri R&B pentru adulți. Albumul de debut al lui Braxton a generat cinci single-uri și a câștigat trei premii Grammy, inclusiv cel mai bun artist nou și două premii consecutive pentru cea mai bună interpretare vocală R&B feminină. În vara anului 1996, Braxton a lansat al doilea album „Secrets”. Este cel mai de succes album al ei de până acum. Primul single „You’re Makin’ Me High”, a fost primul hit numărul unu al lui Braxton în topurile Hot 100. Cel de-al doilea single, „Un-Break My Heart, a devenit cel mai mare succes al carierei lui Braxton. , mulțumită, în parte, compoziției și compoziției magistrate a lui Diane Warren.

„More Than a Woman” din 2002, „Libra” din 2005 și „Pulse” din 2010 au lansat în timpul unei foste perioade de probleme de sănătate și dispute contractuale pentru Braxton. Braxton și Babyface au lansat „Love, Marriage, & Divorce”, în 2014. Albumul le-a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album R&B în 2015. „Sex & Cigarettes”, cel de-al nouălea album al lui Braxton, a fost lansat în 2018.

Începând din 1998, Braxton și-a făcut debutul pe Broadway ca Belle în „Frumoasa și Bestia”. Alan Menken a scris o nouă melodie pentru muzicalul iconic, special pentru Braxton, numită „A Change in Me”. Toni a părăsit producția „Frumoasa și Bestia” în 1999.

De asemenea, Braxton și-a scufundat degetele de picioare în apa realității cu „Braxton Family Values”, care este difuzat pe WeTV din 2011 și „Tamar și Vince”, cu sora ei cea mai mică, Tamar.

În 2006, Braxton a devenit cap de afiș la Flamingo Las Vegas în „Toni Braxton: Revealed”. Ea cânta șase nopți pe săptămână. Spectacolul a fost atât de popular, alergarea ei a fost prelungită până în august 2008. Cu toate acestea, datele ulterioare ale spectacolului au fost anulate când Braxton a fost diagnosticat cu o afecțiune cardiacă.

Matt Winkelmeyer/Getty Images

Viata personala

Toni Braxton a cunoscut-o pe muzicianul Keri Lewis când grupul și-a Mint Condition a deschis pentru ea în turneu. S-au căsătorit pe 21 aprilie 2001. În același an, ea a născut fiul lor Denim Cole Braxton-Lewis. În 2002, a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil și a fost închisă la pat. Al doilea fiu al ei, Diezel Ky Braxton-Lewis sa născut în martie 2003. Diezel este autist, iar Toni este implicat în Autism Speaks în calitate de purtător de cuvânt internațional. Braxton și Lewis au divorțat în iulie 2013.

Braxton a început să se întâlnească cu rapperul Birdman în mai 2016. Și-au anunțat logodna în februarie 2018. În ianuarie 2019, cuplul a anulat logodna. Cu toate acestea, în aprilie 2019, atât Braxton, cât și Birdman au confirmat că sunt încă împreună.

Probleme de sanatate

La sfârșitul verii anului 2007, au început să circule zvonuri că Braxton ar fi fost diagnosticat cu cancer de sânge. Ea a negat la momentul respectiv. În 2008, i sa îndepărtat un nodul benign de la san. Pe 8 aprilie 2008, Braxton a fost spitalizată pentru scurt timp, iar datele rămase pentru rezidența ei la Flamingo Hotel Las Vegas au fost anulate. Mai târziu, în timp ce a apărut în sezonul 7 din „Dancing with the Stars,: ea a declarat că a fost diagnosticată cu angină microvasculară (boala vaselor mici).

Pe 18 noiembrie 2010, Braxton a dezvăluit pentru CBS News că a fost diagnosticată cu lupus eritematos sistemic (LES), o boală autoimună care poate pune viața în pericol.

Toni Braxton Probleme legat de faliment și bani

În ciuda succesului său comercial, Toni a avut o lungă istorie de cu banii. Ea a depus pentru prima dată faliment în 1998, moment în care avea datorii de 5 milioane de dolari. Situația ei financiară a dat unele semne de redresare după ce Toni și-a lansat albumul de succes The Heat în 2000, care a vândut mai mult peste două milioane de exemplare. Din păcate, Toni a fost forțat să depună din nou alimente în octombrie 2010. În acest dosar, Toni avea o datorie de până la 50 de milioane de dolari .

Ea datora banii unui joc largi de creditori, inclusiv IRS, Tiffany & Co, AT&T și Neiman Marcus, pentru a numi doar câțiva. Ea a cheltuit 2,5 milioane de dolari doar pe machiaj, îmbrăcăminte și păr în mai puțin de doi ani. În iulie 2013, Toni a pierdut drepturile pentru 27 dintre cele mai faimoase cântece ale sale, inclusiv „You’re Making Me High”, „Always” și „How Many Ways”, ca parte a cazului ei de alimente aflate în curs. Asta înseamnă că ea nu mai este eligibilă pentru a primi cea mai mare parte din redevențele din vânzarea muzicii sale.

De asemenea, Toni nu primește drepturi de autor semnificative ale celui mai mare hit al ei „Un-Break My Heart”, deoarece a fost de fapt scris de Diane Warren. Din fericire, doamna Braxton este încă un act live popular, mai ales în străinătate. Ea câștigă confortabil între 750.000 și 1 milion de dolari pe an din emisiuni live și apariții personale, inclusiv reality show-ul Braxton Family Values ​​. În cele din urmă, o instanță de faliment a șters o bună parte din datoria ei, așa că, să sperăm, Toni poate menține finanțele curate de date aceasta.

Imobiliare

În toamna lui 2014, Braxton a cumpărat o casă de 5.323 de metri pătrați în cartierul The Oaks din Calabasas, California, pentru 2,9 milioane de dolari. Construită în 2006, casa cu patru dormitoare cu baie privată a fost considerată o casă „accesabilă” pentru cineva care caută să se mute în acest cartier râvnit. La vândut în 2016 pentru 3,4 milioane de dolari.

Articolul precedentCele mai asteptate jocuri video din 2024
Articolul următorSam Adams

Related Articles

Ultimele articole