Romania sub zapada – cod portocaliu in toata tara – poze din tara

Romania sub zapada – cod portocaliu in toata tara – poze din tara

Autoturisme înzăpezite, drumuri şi şcromania-sub-zapada-cod-portocaliu-in-toata-taraoli închise, circulaţie restricţionată, trenuri anulate, localităţi în beznă, solicitări-record la ambulanţe. Avertizarea cod portocaliu de ninsori şi viscol a fost prelungită până luni, la ora 20:00, pentru Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Galaţi, Vrancea şi Ilfov.

Guvernul a decis ca scolile din unsprezece judete din tara si din Capitala sa fie inchise luni, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Daca ninsoarea si viscolul vor continua, autoritatile locale ar putea lua decizia ca nici marti sa nu se faca ore.

Este vorba de scolile si gradinitele din judetele Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Olt, Prahova, Teleorman si cateva scoli din coromania-sub-zapada-cod-portocaliu-in-toata-tara1munele din Arges.

Autostrada Soarelui a fost închisă azi din cauza viscolului puternic şi a vântului, care a depăşit 70 de km/oră. Ca alternativă, CNADR a recomadat şoferilor drumul DN3, până la Lehliu, de unde autostrada poate fi folosită din nou. Potrivit Ministerului de Interne (MAI), în ultimele ore au fost blocate 89 de drumuri, din care două drumuri naţionale, din judeţele Călăraşi şi Buzău, şi 87 de drumuri judeţene.

De asemenea, 17 localităţi au rămas fără energie electrică, din care 10 în judeţul Caraş-Severin, două în judeţul Giurgiu şi câte una din judeţele Olt, Galaţi, Dolj, Buzău şi Teleorman.

Cât mai puţine maşini în trafic, acesta a fost apelul făcut azi deromania-sub-zapada-cod-portocaliu-in-toata-tara2 primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu (foto). Bătrânii au fost sfătuiţi, de asemenea, să rămână în case, în cazul în care au nevoie de medicamente, apă sau pâine să apeleze la numărul de urgenţă al Primăriei Capitalei 0800821218 sau la 112. Şcolile şi grădiniţele vor rămâne închise pe tot parcursul zilei de mâine, iar curăţarea străzilor secundare va fi o prioritate pentru firmele de salubrizare.
E85 - DEZAPEZIREromania-sub-zapada-cod-portocaliu-in-toata-tara4romania-sub-zapada-cod-portocaliu-in-toata-tara5romania-sub-zapada-cod-portocaliu-in-toata-tara6

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole