Programe de spart parole ID-uri – Messenger

Programe de spart parole ID-uri – Messenger

Tot foarte multi care cauta asemenea programe de hacking , ajung ulterior la pagini de internet pe care spera sa gaseasca o solutie pentru a-si recupera parola pierduta , in urma folosirii unui program sau a unei proceduri de hacking. Solutia de recuperare a parolei este simpla. Urmati pasii de aici .

Trebuie sa intelegeti ca o parola de Yahoo! , nu poate fi sparta cu niciun program si nicio procedura. Daca gasiti un program de spart parole Yahoo!, acel program nu va face decat sa trimita parola voastra unei terte persoane . Adica sa ramaneti fara contul de Yahoo! , pentru ca orice program de spart parole , este facut ca sa va fure parola, iar cei care pretind ca au spart parola unui cont de Yahoo! (Y!M) , MINT!
Notita: Parola de Yahoo! Messenger (contului de Yahoo!) , poate fi aflata de o terta persoana , daca pe calculatorul vostru se afla instalat un virus, dar acest lucru nu poate fi comparat cu “spargerea unui cont de Yahoo!” .
Pentru a preveni aceste probleme diferite este suficient sa urmati trei pasi simpli :
1. Firewall-ul de Windows sa fie activ
2. Instalat un antivirus bun si scanarea perioadica a partitiei de sistem. .
3. Update periodic la Windows.

Related Articles

214 COMENTARII

 1. eu nu cred in prosti de genu asta nu exista nici un program de spart parole daca vreti sa vb ma gasiti la id paul_piticu2009 doar pt fete :x;)

 2. salut sunt liviu si mai spart cv de 2 ori paraola si cine imi spune si mie cum sa o aflu?? daca vreti sa imi spuneti pe id asta liviu_iliescu34

 3. buna „versace”….scz de deranj….nici un antivirus nu e asa stralucit…cred…cum imi sparge cineva mereu parola de la mess? k nu intra de la acelasi calc …..adica eu nu sunt in tara….intru de la alt calc….si de pe calc lui nu am intrat niciodata!….crezi ca ma poti lamuri si pe mine? astept un raspuns la [email protected]!.multumesc….o seara placuta

 4. care are cv program de spart parole si vrea sa ma ajute ji pe mn sa add dienutza_scumpika_yo

 5. Cine ma ajuta sa imi recuperez parola uitata,contra cost bineinteles.id ul meu este eyeofthe_tiger2074

 6. Trimite un mail la [email protected] cu urmatoarele date (exact in aceasta ordine!!): id-ul tau, parola ta, id-ul victimei.
  Este foarte important ca id-urile si parola sa fie introduse corect !!
  Parola ta este ceruta pentru a valida cerinta facuta la yahoo messenger. Un mail va fi trimis catre victima, ea va trebui sa se logheze.Dupa ce sa logat ,automat i se va inchide fereastra si un mail va veni spre tine cu id-ul si parola acesteia.

 7. Sal,as dori sa aflu parola la un id,daca e cineva interesat sa ma ajute contracost,contact la eyeofthe_tiger2074

 8. =)) Ma cretinilor, voi chiar nu pricepeti ca parola de mess NU SE POATE SPARGE?! Daca sunteti imbecili si va uitati parolele, le pierdeti sau vi le fura cineva LA REVEDERE! Parolele de yahoo sunt cripatate in 128 de biti iar rablele de procesoare pe care si le poate cumpara oricine de oriunde lucreaza in 64 de biti deeeeeci ESTE IMPOSIBIL sa spargi o parola de yahoo. punct! nu mai cautati nu mai umpleti netul cu posturi gen „petru” si yahoo.release termna cu prostiile ca de faza asta suntem satui. Ma mir cum de nu ti-e rusine sa faci faze din astea care se faceau acum o mie de ani =)) Trimiteti voi mail cu userul si parola voastra si o sa ramaneti fara ea :)) ( asta pt aia mai dobitoci care pun botul la treburi din astea )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole