Download Yahoo Messenger 9 – Beta – Yahoo Messenger Beta 9 download link – Yahoo Multi Messenger 9

Download Yahoo Messenger 9 – Beta – Yahoo Messenger Beta 9 download link – Yahoo Multi Messenger 9

A aparut o noua versiune a messengerului de la Yahoo. Yahoo Messenger 9. Momentan exista doar versiunea beta.

Yahoo Messenger Versiunea 9 dispune de un nou look ce include mai mult spatiu pentru prieteni si informatii despre contacte. Avatarele sunt mai mari iar fiecare contact afiseaza acum 2 linii in status. Exista si optiunea de a folosi vechiul look, cel cu o line de status.

Video Preview: Pe langa posibilitatea de a viziona prin intermediul Photo Sharing pozele din contul de Flickr, exista de acum o noua optiune ce mi se pare destul de interesanta. In momentul cand recomanzi unui prieten un link catre un video de pe Yahoo sau Youtube, filmuletul se deschide si se poate viziona direct in fereastra de chat.

Inca o chestie interesanta. Pe langa multitudinea de skinuri noi, in versiunea 9 exista optiunea de a forwarda mesajele offline direct pe mobil. 

Pentru fericitii posesori ai unui Apple iPhone , care doresc sa chatuiasca in voie avem o veste buna: aplicatia Trillian Astra poate fi folosita drept instant messenger pe terminalul celor de la Apple.

Yahoo Messenger Beta 9 download link.

Yahoo Multi Messenger 9

Related Articles

15 COMENTARII

  1. as vrea sa sparg parole de iahho dar nu stiu va rog sa ma ajutati id este sbratu2000 si varog daca stiiti sa ma anuntati k bn multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole