Pregatit pentru sex in 3?

612Stabileste regulile. Daca stii ca vei face sex cu doua fete si fiecare are regulile sale, trebuie sa va respectati si sa intelegeti confortul fiecaruia pentru a stabili niste reguli comune. Pentru ca relatia cu iubita ta va fi afectata de aceasta experienta noua, ai nevoie sa stii ce vrea si ce simte si ce trebuie sa eviti. Poate sa iti spuna ca nu se simte bine daca tu o penetrezi pe cealalta femeie sau o satisfaci oral. Asa ca respecta asta. De asemenea, s-ar putea sa fii gelos daca nu esti in centrul atentiei. Tine minte ca impartiti sexul.

Fii darnic cat poti. Desi speri ca cele doua fete iti vor da toata atentia, adevarul este ca ele sunt acolo sa se multumeasca una pe alta asa cum trebuie sa te multumeasca si pe tine. s-ar putea sa te simti ignorat, dar trebuie sa treci peste asta. Cea mai buna modalitatea de a aborda situatia este sa uiti de sentimente si sa fii generos cu gura si mainile tale. placerea in sexul in doi merge inainte si inapoi, dar la sexul in trei este un ciclu. Asa ca fii rabdator, concentreaza-te pe excitarea amandurora si atentia va reveni la tine.

Mentine-te ocupat. Cand vezi ca ele doua se joaca una cu alta si nu ai ce face, mentine-te ocupat. Ia munca in mainile tale. mangaie-le sanii, coapsele sau vaginul, saruta-le pe spate si pe gat sau fa-i sex oral uneia.

Orice placere primesti in aceasta, partida, in loc sa astepti ceva in particular – de exemplu sa ti se faca sex oral de la ambele – bucura-te de orice vine in cale.

Fii atent cu penetrarea. Formeaza automat o legatura serioasa intre tine si iubita ta, lasand-o pe cealalta in afara. Deci penetreaza doar cand esti sigur ca ambele se simt bine cu asta. Inclinatia ta naturala este sa-i dai atentie femeii cu care faci sex, dar nu neaparat. E vorba de 3 oameni aici, asa ca sarut-o si atinge-o pe cealalta, priveste-o in ochi. Pentru ca s-ar putea sa fii coplesti de atata atentie a doua femei, s-ar putea sa atingi climaxul mai repede decat crezi, asa ca ia-o usor si linisteste-te. Cand ajungi la orgasm, ai grija sa le aduci si pe ele la orgasm.

Protejeaza-te. Prezervativele sunt o necesitate. Fluidele vaginale sau seminale pot transmite boli sexuale, asa ca foloseste mainile diferite pentru fiecare. Nu alterna. De asemenea, foloseste prezervative diferite pentru fiecare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole