Ghidul durerilor de cap si remediul lor

613Foarte multi oameni sufera de dureri de cap cronice, iar tratamentul potrivit poate fi greu de gasit. Am cautat cateva tipuri de dureri de cap si remediile lor, ca sa scapi de dureri.

Dureri de cap induse oral. Centrul uneia dintre cele mai comune dureri de cap nu este capul, ci gura sau maxilarul, pentru ca aceste dureri se simt ziua, mai ales dimineata, dupa o noapte in care au solicitat dintii sau dupa o perioada stresanta in care nu-ti dai seama cum iti misti dantura. Majoritatea nu realizeaza ca pot vizita un stomatolog specializat pentru a scapa de durerile de cap. Modul in care dintii stau poate provoca dureri de cap sau de gat. Tratamentul poate include purtarea unei placi speciale noaptea.

Migrenele. Aceasta durere este cea mai enervanta si mai raspandita. Nu numai ca sunt dureroase si innebunitoare, dar se asociaza cu greata, voma si probleme de vedere, ori sensibilitate la lumina si sunet. In timp ce putine se stiu despre cauzele migrenelor, expertii spun ca printre tratemente se numara acupunctura, tehnicile de relaxare (respiratia usoara, vizualizarea, yoga sau meditatia), suplimente de vitamina B12 si magneziu. Ideea este ca sunt multe tratamente, dartrebuie sa consulti un doctor pentru a afla ce e mai bine sa alegi.

Durerile de cap dupa supradoza de medicamente. De obicei, iei medicamente pentru a scapa de durerile de cap, nu pentru a le inrautati. Dar expertii avetizeaza despre noua durere de cap care apare daca iei medicamente pentru durerea de cap, apoi la urmatoarele dureri de cap imediate, mai usoare, continui sa iei medicamente. Aspirina, ibuprofenul zilnic poate provoca dureri de cap frecvente. Tratamentul variaza, asa ca vorbeste cu un specialist.

Durerile din sinus. Fie sunt cauzate de alergiile de sezon sau de infectii ale sinusului, se simt in tample, in obraji si in podul nasului. Desi pare ciudat, durerile de sinus se intensifica la miscarile bruste ale capului. S-ar putea sa ai nevoie de antibiotice.

Alte dureri care pot aparea sunt durerile de cap legate de somn, cand lipa somnului poate provoca dureri de cap intense. Trebuie sa iti schimbi obiceiurile si sa dormi echilibrat, mai mult de 6 ore pe noapte.  Uneori, durerile intense de cap care vin in reprize apar din cauza lipsei de magneziu in corp, iar durerile de cap legate de stres pot fi rezolvate cu o pastila, insa fii atenta la cand incep durerile, pentru a-ti da seama ce provoaca cel mai mult stres. Mai exista si durerile de cap tensionate, care apar in urma oboselii, a foamei, a expunerii la anumite parfumuri. Tratamentul se refer la ibuprofen.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole