pozitii sexuale,miscarile erotice efectuate de barbat

pozitii de sex

 

1. Pozitia larg deschisa: atunci cind femeia sta cu capul aplecat ridicindu-si mijlocul corpului, oferindu-i-se din plin barbatului care va trebui sa foloseasca un unguent parfumat ca sa faciliteze intrarea penisului in Yoni (vagin)
2. Pozitia foarte larg deschisa: cind femeia isi tine coapsele ridicate si foarte larg desfacute, barbatul va trebui sa o patrunda usor, tinind-o de coapse si variind miscarile penisului care la inceput vor fi lente.
3. Pozitia sotiei lui Indra: cind femeia isi aduna coapsele dupa umerii barbatului,deasupra, putin indoite si defacindu-le larg lateral; aceasta pozitie cere atentie deoarece femeia ofera penisului o deschidere mare a vaginului barbatul putind sa o penetreze in voie; pozitia aceasta poate fi considerata ca una foarte inalta.
4. Fenta de bambus: cand femeia tine unul din piciore pe umarul partenerului, iar celalalt il va intinde; poate alterna pozitia picioarelor.
5. Pozitia ridicata: cand femeia isi tine coapsele ridicate, sprijinindu-se in maini si avand capul dat pe spate.
6. Pozitia deschisa: cand femeia isi va ridica picioarele pe umerii barbatului si se va sprijini cu miinile de mijlocul lui.
7. Pozitia semipresata: cand ambii parteneri sunt in pozitia de mai sus dar femeia tine unul din picioare intins; poate sa schimbe pozitia celor doua picioare, intinzind cand un picior cand pe celalalt obtinind astfel o durata mai mare a actului sexual.
8. Pozitia stransa: femeia si barbatul isi intind picioarele unul pe linga celalalt ; aceasta pozitie comporta doua aspecte: pozitia pe o parte, cind barbatul sta culcat pe partea stinga imbratisindu-si partenera pe care o va culca pe partea dreapta, principiu ce trebuie aplicat la toate femeile. Iar cand barbatul va culca femeia pe spate imbratisind-o in acelasi fel,se realizeaza pozitia strinsa, varianta pe spate
9. Fixarea cuiului: cand amanta isi va fixa unul din picioare pe capul amantului, iar pe celalalt il va tine intins, pozitie mai greu de realizat si de scurta durata datorita dificultatii ei.
10. Pozitia crabului: cand femeia isi va tine picioarele strinse si indoite pe stomac, iar barbatul aplecat peste ea o va penetra stind sprijinit pe genunchi si cuprinzindu-i cu mainile umerii ei.
11. Pozitia pachet: cand femeia isi va impleti coapsele inlantuindu-si amantul si-i va retine penisul in vagin.
12. Pozitia in forma de lotus: cand femeia isi va tine picioarele unul peste celalalt, presind astfel penisul in vagin.
13. Pozitia turnata: cand femeia isi va inlantui cu picioarele mijlocul amantului sau, iar acesta stand in picioare o va penetra si se va roti in timpul contactului sexual.

Miscarile erotice efectuate de barbat

In actul sexual rolul barbatului ca element activ trebuie foarte bine jucat. Pe linga faptul ca el trebuie sa-i insufle partenerei sale incredere, el trebuie sa fie tandru, sa o mingiie, sa faca anumite miscari ale corpului sau si ale penisului aflat in erectie in vagin.A ceste miscari vor fi alese in functie de partenera: femeia-elefant, femeia-caprioara, femeia-iapa; pozitiile adoptate de parteneri in timpul actului vor influenta si imaginatia barbatului in alegerea miscarilor. Pornind de la aastfel de consideratii, mentionam posibilile miscari ce trebuie invatate de catre barbat si practicate in anumite imprejurari:
1. Impingerea: se realizeaza atunci cand barbatul isi apropie penisul in erectie de vagin;
2. Rasucirea: se efectueaza dupa introducerea penisului in vagin; el il va sprijini cu mina sa si-i va imprima o miscare de rotatie in vagin;
3. Strapungerea: se poate face doar intr-o stare buna de excitare a organelor sexuale ale ambilor parteneri, in momentul in care clitorisul este excitat si penisul strapunge partea de sus a vaginului;
4. Frecarea: se va executa aidoma miscarii de strapungere, numai ca penetrarea va avea luc in partea de jos a vaginului.
5. Presarea: are loc atunci cand in timpul contactului, barbatul va presa penisul in vagin pe o perioada mai lunga de timp;
6. Lovitura: in acest caz, femeia trebuie excitata la maximum, prin mentinerea penisului la o anumita distanta de vagin si prin patrunderea acestuia cu forta, rapid, dupa care barbatul isi va retrage penisul pentru a repeta miscarea in acelasi mod, variind ritmul si forta de patrundere, pina ce partenera va fi cuprinsa de extaz…
7. Izbitura mistretului: se realizeaza atunci cin penisul patrunde in vagin frecindu-l doar pe una din parti;
8. Izbitura taurului: Are loc atunci cand penisul fraca ambele parti ale vaginului, prin miscari rapide si paralele;
9. Vinarea vrabiei: este recomandata sa fie facuta in ultima parte a contactlui sexual, cand penisul se afla in vagin si este agitat,aflat intr-o miscare rapida de du-te-vino, frecind vaginul in toate partile, in ritmuri scadente.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole