arta seductiei-seductia trupului

arta seductiei-seductia trupului

 

Multi oameni nu constientizeaza inca ce influenteta masiva au oamenii care te inconjoara.

Cineva spunea (pe buna dreptate), ca tu esti media ponderata a celor mai importanti oameni din viata ta. Oamenii importanti sunt cei cu care iti petreci majoritatea timpului.

Iubitele, prietenii apropiati, parintii, etc.

Tu esti absolut media lor. Este ca un “magnet”. Chiar daca tu incerci sa cresti peste acest nivel… cam tot timpul vei inota impotriva cursului pentru ca esti inconjurat de aceeasi oameni.

Pentru ca sa ai succes cu femeile, cauta oameni care au succes cu femeile.

Pentru ca sa fii fericit, cauta oameni care sunt fericiti.

Pentru ca sa inveti sa faci bani, cauta oameni care stiu sa faca bani.

Inconjoara-te cu ei.

Importanta unei persoane este (cu privire la acest aspect) este direct legata de timpul pe care ti-l petreci cu acea persoana. Cu persoana iubita este posibil sa petreci si 6-7 ore pe zi. Gandeste-te ce influenta MASIVA are acea persoana asupra ta. NU ai cum sa o eviti.

Problema este ca de multe ori, oamenii cu care ai vrea sa te inconjori, nu sunt asa de accesibili.

Tin si acum minte cand stateam in camin si eram inconjurat doar de oameni cu vise mediocre, posibilitati mediocre si obiceiuri mediocre. A trebuit sa ma las influentat de alti oameni prin ceea ce au scris, prin ceea ce au vorbit (seminarii audio, video).

A trebuit sa ignor influenta proasta (chiar si laboratoarele de la scoala) si sa incep sa ascult la un mp3 player pe oamenii care ma inspirau… care imi dadeau curaj… care imi dadeau intelepciune… care ma faceau sa actionez.

Si… usor, usor… am putut sa ma inconjor apoi de oameni puternici… care prin simpla lor prezenta… pot ma fac sa cresc ca om.

Doar ca pentru ca sa te inconjori de oameni puternici… trebuie sa poti renunta la oamenii slabi…

Iar uneori… cand vrei sa te imprietenesti cu cineva care tu stii ca e mai sus ca tine… trebuie sa fii dispus sa-i oferi ceva… Pentru ca cei care vor doar sa primeasca… nu vor reusi sa faca asta pe termen lung cu nimeni.

Metode de a cuceri un bărbat se pare că sunt foarte multe şi, oricum, acestea depind de inventivitatea şi isteţimea feminină. Există milioane de femei pe mapamond care se plâng din cauza faptului că nu reuşesc să-şi găsească partenerul potrivit.

Înainte de a realiza orice amestec, trebuie analizate aromele uleiurilor pe care dorim sa le folosim. Punem o picatura de ulei eteric pe o hârtie sugativa sau pe o tesatura neparfumata.

Orice femeie s-a gasit macar o data in situatia de a fi constienta, intr-un fel sau altul, de propria putere de seductie. Si multe au fost uimite sa constate ca nu conteaza numai frumusetea fizica.

Pentru femeile aflate în apropierea perioadei de menopauza, adjuvantele naturale menite sa mentina sau sa refaca echilibrul hormonal pot sa conduca la evitarea în mare masura a fenomenelor neplacute asociate acestei perioade. Mai multi medici americani au reusit sa surprinda câteva elemente …

Majoritatea femeilor au crescut educate cum că femeia trebuie să se supună bărbatului, să fie pasivă, să nu îşi impună părerile şi, cu atât mai mult, să nu aibă un rol …

Se estimează că un procent de cel puţin 80 la sută dintre femei au o anumită formă de celulită. Deşi această afecţiune este cel mai adesea asociată cu o greutate mult peste normal, ea este întâlnită adesea şi în cazul celor subponderali, precum şi printre bărbaţi.

Moda se schimba, frumusetile epocilor victoriana si edwardiana sunt considerate astazi grasane. Femeile trebuie sa stie ca la vremea respectiva semenele lor planturoase reprezentau, pentru gusturile epocii, ceea ce inseamna in zilele noastre o Raquel Welch.

Ne confruntăm pretutindeni cu micile sau marile stresuri ale vieţii zilnice: acasă, la serviciu ori în relaţiile noastre personale. Cu timpul, trupul nostru ajunge să protesteze şi astfel ne apar: dureri de cap, urticarie, ticuri nervoase, tulburări digestive.


 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole