Pozitii de sex in care ea conduce

Pozitii de sex in care ea conduce

Cum iti place mai mult, sa conduci sau sa fii condus? Multi barbati adora sa vada o femeie cum preia fraiele in pat. Pozitiile din categoria „woman on top” formeaza cpozitii-de-sex-in-care-ea-conduceateva dintre cele mai hot fantezii masculine, dar sunt si un prilej pentru o femeie sa isi controleze mai bine miscarile astfel incat sa ajunga la orgasm. Ea are totodata satisfactia puterii, a libertatatii de decizie pe plan sexual, ceea ce sporeste starea de excitatie.

Desi se spune ca unele pozitii te avantajeaza mai mult, iar altele mai putin in ceea ce priveste obtinerea orgasmului, adevarul este ca fiecare dintre noi gaseste metode proprii pentru a se simti bine. De exemplu, pozitiile clasice din Kama Sutra, pe care unii dintre noi le considera banale, trebuie adaptate atat in functie de lungimea sau forma penisului, cat si de abilitatea unei femei de a obtine orgasmul vaginal, astfel incat sa le redescoperi cu placere.

Iti prezentam 5 pozitii in care ea conduce:

1. Chain

Stai intins pe spate si departeaza picioarele, indoind genunchii. Ea va trebui sa se aseze in aceeasi pozitie deasupra ta, cu fata in jos, orientata in directia opusa capului tau. Intr-o imagine vazuta de sus, picioarele voastre ar trebui sa formeze un „X” cu capetele indoite. Pozitia este destul de artistica, dar nu foarte comoda pentru partenera ta… decat daca se afla intr-o forma fizica foarte buna.

2. Bounce

Stai intins pe spate, fara a departa picioarele. Ea se va aseza deasupra, cu fata spre tine si genunchii indoiti. Trebuie sa se aplece usor pe spate si sa se sprijine pe palme in timp ce se misca inainte si inapoi. Pentru a-si mentine echilibrul mai mult timp, incearca sa ii sprijini fesele sau bicepsii femurali, ajutand-o se se miste.

3. Arrow

Stai intins pe spate cu picioarele departate, in timp ce ea se intinde deasupra ta, indoind doar unul dintre genunchi si pozitionandu-l pe celalalt intre picioarele tale.

4. Reverse Cowgirl

Stai intins pe spate si departeaza usor picioarele (poti indoi si genunchii). Ea se asaza deasupra, cu spatele la tine si se sprijina pe genunchii tai in timp ce se misca inainte-inapoi, sus-jos sau circular. Pentru aceasta pozitie exista si variante „de rezerva” – ea se poate apleca usor in fata, astfel incat sa ii poti vedea clar fesele si vaginul sau se poate apleca pe spate, astfel incat sa o cuprinzi cu bratele si sa ii atingi sanii.

5. Love Chair

Asaza-te la marginea patului, ca si cum ai sta pe scaun, cu picioarele usor departate. Ea va sta deasupra, inconjurandu-te cu picioarele si sprijinindu-si bratele in jurul gatului tau. Se poate misca in directie sus-jos sau se poate apleca pe spate in timp ce tu ii sustii picioarele, formand o bolta deasupra pamantului.

6. 69

Este clasica, dar placuta, mai cu seama daca ea sta deasupra si ai acces la o priveliste cat se poate de incitanta… In cazul sexului oral reciproc orgasmul se obtine mai greu, de vreme ce fiecare dintre voi se concentreaza atat asupra a ceea ce face pentru celalalt, cat si asupra propriilor senzatii.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole