Pia Mia

Care este valoarea netă a Pia Miei?

Pia Mia este o cântăreață, actriță și YouTuber americană care are o netă de 8 milioane de dolari. Născută inițială în Guam, Mia și-a început cariera cu un canal YouTube de succes. După ce a postat videoclipuri cu ea cântând pe platformă, a devenit destul de populară și a strâns un număr semnificativ de urmăritori. Apoi a început să rezerve concerte în reclame și videoclipuri muzicale. În 2013, ea a semnat primul și contract de discuri cu Interscope Records. Primul ei EP, „The Gift”, a urmat imediat.

După o serie de single-uri de succes precum „Do It Again” și Touch, ea a început să colaboreze cu artiști precum will.i.am, câștigând astfel popularitate în Regatul Unit. Ulterior a lansat cel de-al doilea EP, „The Gift 2”. După ce a devenit artistă independentă și-a creat propria casă de discuri numită Cherry Pie în 2017, ea a semnat apoi contract cu Republic Records și Electric Feel Entertainment în 2020. Cu toate acestea, și-a făcut din nou propriul drum, devenind independentă a doua oară în 2021.

Tinereţe

Pia Mia Perez sa născut pe 19 septembrie 1996 în Guam, un teritoriu neîncorporat al Statelor Unite. Familia ei are moștenire italiană, olandeză și maghiară. În plus, ea are rădăcini cu poporul Chamorro, un grup indigen din Insulele Mariane care se încadrează în categoria generală a insulelor Pacificului. În timp ce a crescut în Guam, Pia a cântat frecvent la nunți și alte evenimente mici.

În acești primi ani, ea a manifestat, de asemenea, o dragoste pentru teatru și a interpretat frecvent cover-uri ale melodiilor din muzicale și preferate pe YouTube. În 2010, ea a decis să se mute în Los Angeles pentru a urma o carieră de divertisment. Mama ei i sa alăturat și a ajutat-o ​​​​să-și găsească succesul.

Carieră

Pia Mia a fost descoperită la fragedă vârstă de 11 ani, după ce a postat o serie de videoclipuri populare pe YouTube. Deși multe dintre aceste videoclipuri au prezentat și surorile ei, Pia Mia a fost cea care a fost remarcată pentru faima viitoare. Unul dintre primele ei videoclipuri virale a prezentat-o ​​​​cântând la o nuntă în Guam. Pe măsură ce mai multe dintre videoclipurile ei au devenit virale, ea la început să câștige mai mult impuls. Atunci a decis să-și ia cariera muzicală mai în serios. Ea și mama ei s-au mutat în Los Angeles cu speranța de a găsi oportunități mai mari.

După ce sa mutat la Los Angeles, ea a luat legătura cu cunoscutul producător Babyface. Era încă doar o tânără adolescentă în acest moment și Baby face riscă cu siguranță. Cu toate acestea, se pare că riscul a plătit cu siguranță pentru producătorul câștigător al premiului Grammy, deoarece a devenit rapid unul dintre cei mai tari muzicieni noi de pe scenă. După ce sa conectat cu Babyface, ea a luat legătura cu alții jucători importanți din scena muzicală. Printre acestea se numără managerul și directorul de discuții al lui Chris Brown, Abou „Bu” Thiam și un alt producător binecunoscut pe nume Nic Nac.

În această perioadă, ea a continuat să-și cultive cariera pe YouTube, lansând frecvent cover-uri ale diferitelor melodii, așa cum făcuse anterior. Cu toate acestea, ea lucra și la primele ei single-uri. Una dintre cele mai importante legături ale ei a fost Kylie Jenner, care este acum unul dintre cei mai apropiați prieteni și asociați ai ei. Jenner a invitat-o ​​​​pe Pia Mia la o cină. Drake și Kim Kardashian au fost prezenți în acea seară, iar Pia Mia a fost convinsă să cânte un cover al binecunoscutei piese a lui Drake „Hold On, We’re Going Home”. Kim Kardashian a filmat-o pe Pia cântând și a postat-o ​​​​pe rețelele ei de socializare. Datorită numărului nebun de urmăritori la care Kim Kardashian are acces, Pia a fost văzută brusc de milioane de oameni noi.

(Fotografia de Emma McIntyre/Getty Images)

Cu această cantitate de succes și acoperire pe scară largă pe rețelele de socializare, primul ei single adevărat a fost inevitabil. În 2013, Mia și-a lansat prima melodie, „Red Love”, împreună cu un videoclip muzical. Videoclipul a acumulat 12 milioane de vizualizări pe YouTube, cu milioane de streamuri suplimentare pe Soundcloud. La scurt timp după, ea și-a lansat EP-ul de debut „The Gift” gratuit online. A prezentat opt ​​piese. Acest album a inclus o coperta integrală a piesei „Hold On, We’re Going Home” a lui Drake.

Până în acest moment, Pia nu a semnat încă un contract de discuri. Ea a fost destul de neclintită că nu vrea să semneze un contract normal, deoarece dorea ca propria ei casă de discuri independentă, Wolfpack Entertainment, să se asocieze cu o casă majoră. Acesta este un tip de contract semnificativ diferit față de un contract tipic de artist semnat de majoritatea cântăreților noi. În 2014, și-a îndeplinit dorința și a semnat un contract cu Interscope Records. Acest lucru a dus la o serie de noi single-uri care au ajutat-o ​​​​să-i împingă cariera și mai departe. „Fight For You” a prezentat Chance the Rapper și a fost inclus pe coloana sonoră a filmului „Divergent”.

Alte single-uri lansate în această perioadă au inclus „Fuck With You”, care a prezentat G-Eazy, și „Do It Again”, cu Chris Brown și Tyga. Aceste single-uri au vândut milioane de copii și au acumulat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Apoi a continuat cu piese precum „Touch” și „I’m a Fan”. În 2016, ea a colaborat cu will.i.am la single-ul său „Boys & Girls”. În 2017, sa despărțit atât de Interscope, cât și de Wolfpack Entertainment, devenind din nou independentă.

În 2019, ea și-a făcut debutul în actorie în filmul „After”. De asemenea, a colaborat cu raperi precum YG, Gunna și Carnage pe piese precum „Bitter Love”, „Feel Up” și „Don’t Get Me Started”. În 2020, ea a semnat un nou contract cu Republic Records și a lansat o carte numită „The Princess Diaries: Sand, Glitter and Silicone”. Mai târziu, în 2020, Pia Mia și-a creat un cont la OnlyFans. În 2021, ea și-a continuat cariera muzicală cu piesa „Miss Me” înainte de a se despărți de Republic Records, devenind astfel din nou independentă.

Câștigurile OnlyFans

La sfârșitul anului 2021, sa raportat că Pia Mia a fost una dintre cele 10 persoane cu cele mai mari câștiguri de pe OnlyFans. În mai puțin de un an, ea a câștigat puțin peste 2 milioane de dolari de pe platformă.

Alte Venturi

În afara industriei muzicale, Mia a devenit destul de implicată în industria modei. În 2021, sa raportat că a devenit noul director de modă pentru linia de îmbrăcăminte Material Girl a Madonna. Linia este vândută exclusiv la Macy’s și se folosește frecvent de ambasadori de brand precum Pia Mia. Fosti ambasadori includ Zendaya și Rita Ora. Cu toate acestea, a fost clar că numirea lui Perez ca „director de modă” a făcut-o mai mult decât un alt ambasador al mărcii.

Pe lângă faptul că joacă un rol central în linia de modă în sine, Pia și-a rezervat un rol principal într-o nouă serie documentară în șase părți despre brand. De asemenea, a fost raportat va juca în reclamă că ea alegei. Pia a fost adesea comparată cu Madonna, deoarece vocile lor cântătoare sunt destul de asemănătoare în multe privințe.

Related Articles

Ultimele articole