Paul Stanley

Valoare netă Paul Stanley : Paul Stanley este un muzician rock american care are o avere netă de 200 de milioane de dolari. El este cel mai bine cunoscut pentru că este chitara ritmică și co-vocal principal al trupei rock Kiss, al cărei membru fondator este și împreună cu Gene Simmons, forța creativă principală din spatele carierei de decenii a trupei.

Primii ani de viață: Paul Stanley a născut Stanley Bert Eisen în Manhattan, NY, la 20 ianuarie 1952. Deși s-ar putea aștepta ca „Starchild” din Kiss să fi fost un mare fan rock în creștere, de fapt a spus că a crescut ascultând opera ușoară și alte forme de muzică clasică împreună cu părinții săi, mărturisind o dragoste deosebită din copilărie pentru opera lui Beethoven. În cele din urmă, gusturile lui s-au îndreptat către o mâncare mai populară, așa cum sa văzut în emisiunea de televiziune  American Bandstand ., iar Stanley a mai spus că a fost un fan al genului doo-wop în anii 1950 și începutul anilor 60. Dar totul sa schimbat pentru el când trupele British Invasion (în special The Beatles și The Rolling Stones) au început să apară la televiziunea americană, primind prima chitară la vârsta de 13 ani.

Cariera muzicală: Înainte de a se alătura Kiss, Stanley a făcut parte din trupele Rainbow, Uncle Joe și Post War Baby Boom. Stanley a lucrat pentru prima dată cu Gene Simmons într-o trupă numită Wicked Lester. Cei doi au rămas împreună și s-au alăturat lui Peter Criss și Ace Frehley pentru a forma trupa Kiss. Primul lor album care a fost auto-intitulat și a fost lansat în 1974. Odată cu lansarea albumului de debut al trupei, Stanley și-a schimbat numele oficial în Paul Stanley, inspirat atât de Beatle Paul McCartney, cât și de Paul Rogers din Bad. Companie.

Kiss a continuat să lanseze discuții în deceniile intermediare, atingând apogeul faimei lor la începutul anilor 80, iar Stanley a fost întotdeauna o forță motrice de creație pentru trupă nu doar ca interpretează, ci și ca compozitor, după ce a scris sau co. -a scris multe dintre cele mai mari hituri ale trupei.

Ca și cei ceilalți membri ai trupei, Stanley a dezvoltat personajul „Starchild” ca personajul lui Kiss, mai mult sau mai puțin pe cont propriu. El a experimentat cu alte modele vizuale pentru machiajul său în diferite puncte, dar Starchild este cel care a rămas și el atribuie o fascinație de viață față de stele pentru legătura cu persoana.

La fel ca ceilalți membri de bază ai Kiss, Stanley a lansat un album de studio de debut echivalent în 1978. În 1989, a lansat o piesă solo pentru a fi inclusă în filmul de groază Wes Craven, Shocker. A colaborat cu trupa de power pop din Boston Click Five la single-ul din 2005 „Angel to You (Devil to Me)”, iar în anul următor a lansat albumul Live to Win în 2006 și One Live Kiss în 2008. a colaborat la un duet cu cântăreața clasică Sarah Brightman pentru albumul ei Symphony , iar în 2016 și-a împrumutat talentele vechiului său colegiu de trupă Kiss, Ace Frehley, pentru o piesa de pe albumul său de coperti  Origins, Vol. 1. 

Paul Stanley sa clasat pe locul 18 în Top 100 de vocaliști metal din toate timpurile de la Hit Parader . Într-un sondaj similar, cititorii Gibson.com l-au clasat pe locul 13.

(Fotografia de Kevin Winter/Getty Images)

Alte lucrări: În 1988, Paul Stanley a fost unul dintre mulți artiști hard rock și heavy metal prezentați în documentarul lui Penelope Spheeris The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years. Stanley și-a susținut propriul interviu într-un pat înconjurat de femei, aducând contribuția printre cele mai memorabile pentru mulți fani ai filmului cult. A jucat într-o producție a lui Andrew Lloyd Webber Fantoma de la Operă , jucând Fantoma în 1999. În 1996 și-a făcut debutul ca pictor. În 2006 și-a făcut debutul ca pictor profesionist, expunând (și vânzând) propriile sale piese originale. Memorii sale intitulate Face the Music: A Life Exposed, a fost publicat în 2014. Stanley sa plimbat ca producător muzical, producând albumul de debut din 1978 pentru trupa rock New England. El a mai spus că a fost invitat să producă un album pentru trupa Poison, dar că această colaborare nu sa materializat niciodată din cauza programului său încărcat de turnee și înregistrări cu Kiss.

Viața personală: Stanley a fost căsătorie cu actrița Pamela Bowen din 1992 până în 2001. Cei doi au un fiu, Evan Stanley, născut în 1994. În noiembrie 2005, Stanley sa căsătorie cu Erin Sutton, iar în anul următor sa născut primul copil. , Colin. de al doilea lor, Sarah, în 2009. Apoi, în 2011, sa născut la treilea copil al lor, Emily Grace.

În 2011, Stanley a fost operat la corzile vocale. De asemenea, a suferit două operații de înlocuire a șoldului, ambele în 2004, necesită să se îngrijească, în opinia sa, s-au datorat obiceiului său de a purta cizme cu platforma pentru spectacole pe scenă.

În 2014, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame ca membru original al trupei Kiss. Alături de Gene Simmons și managerul Don McGhee, Stanley a devenit parte din grupul de proprietate pentru echipa LA Kiss din Arena Football League, iar în 2012 au colaborat la lanțul de restaurant Rock & Brews. El a servit ca ambasador al organizației AboutFace din cauza defectului și-a congenital microtia.

Citat Paul Stanley despre bani : „Recompensa financiară este grozavă și îmi place viața pe care o am, dar tot ceea ce fac posibil banii este ca tu să nu-ți mai faci griji pentru bani. Atunci ai libertatea de a-ți trăi viața.”

Imobiliare:  Paul Stanley locuiește acum în principal în Los Angeles. Casa lui din LA este o proprietate întinsă de 9.000 de metri pătrați în stil toscan, situată pe Mulholland Drive și care a fost construită special pentru el în 1996. Casa include toate facilitățile obișnuite de lux, cum ar fi fântâni în aer liber și o zonă , și până la nașterea lui Colin în 2006, a avut și un studio de artă, care apoi a fost mutat la casa de oaspeți pentru a face loc bebelușului.

Articolul precedentMark Hoppus
Articolul următorTom Morello

Related Articles

Ultimele articole