Paris Jackson

Valoare netă Paris Jackson: Paris Jackson este o actriță, model și muzician cu o avea netă de 100 de milioane de dolari. Al doilea copil al superstarului muzicianului Michael Jackson, viața lui Paris a fost departe de a fi obișnuită. A fost adesea obligat să poarte o mască în public și nu a putut să călătorească nicăieri fără ca o mare de paparazzi să o urmărească aproape pe călcâie. Vorbea foarte rar în public și era ținută ascunsă și protejată de cele mai multe ori.

De la moartea lui Michael în 2009, Paris a apărut în public mai regulat și a vorbit în diverse talk-show- despre copilăria ei ciudată și despre experiențele ei cu hărțuirea la școală. În 2012, Paris a fost inclusă pe lista celor mai frumoși oameni a revistei „People”, iar ea a ocupat coperta „Rolling Stone” în 2017. Parisul este ambasadorul Fundației Elizabeth Taylor SIDA din 2017.

Primii ani de viață: Paris Jackson sa născut Paris-Michael Katherine Jackson pe 3 aprilie 1998, în Beverly Hills, California. Mama ei, Debbie Rowe, o asistentă medicală în dermatologie, a renunțat la toate drepturile parentale după ce a divorțat de Michael Jackson în 1999, iar Paris, fratele mai mare Michael Joseph (alias Prince) și fratele vitreg Prințul Michael (alias Blanket) au fost crescuți de tatală lor la Neverland Ranch. Michael era prieten apropiat cu Macaulay Culkin și Elizabeth Taylor și ia numit nașii lui Paris. După ce Michael a murit tragic pe 25 iunie 2009, mama lui, Katherine, a câștigat custodia copiilor săi. Paris a urmat cursurile școlii Buckley din Sherman Oaks, unde a jucat softball și fotbal steag și sa alăturat echipei de majorete.

(Fotografia de Graham Denholm/Getty Images pentru VRC)

Carieră: În 2011, Paris a fost ales în rolul principal în „Pudul lui Lundon și cele trei chei”, un film fantastic bazat pe o carte pentru copii a lui Dennis Christen. Filmul trebuia să fie primul dintr-o franciză de 5 filme, dar nu a fost niciodată produs. În martie 2017, Jackson a semnat cu IMG Models și a jucat în 4 episoade din serialul Fox „Star”. În acel an, ea a câștigat un premiu Emerging Talent de la Daily Front Row și a fost nominalizat la un Teen Choice Award pentru Choice Model. Paris și-a făcut debutul pe marele ecran în „Gringo” din 2018, o comedie criminală cu Charlize Theron, David Oyelowo și Joel Edgerton. Ea va apărea și în „The Space Between” și urmează să-l înfățișeze pe Isus în „Habit”. În 2019, a jucat în „Scream” de la VH1, care se bazează pe populara franciză horror a lui Wes Craven.

În 2018, Jackson a format trupa de folk The Soundflowers cu Gabriel Glenn, iar primul lor concert a avut loc la Canyon Sessions pe 23 iunie acelui an. Paris cântă voce și ukulele, iar duo-ul a lansat un EP auto-intitulat în iunie 2020.

Viața personală: Parisul a început să se autovătăm după moartea tatălui și, până la vârsta de 15 ani, era dependentă de droguri intravenoase și a încercat să se sinucidă de mai multe ori. Și-a petrecut anii doi și tineri la Diamond Ranch Academy din Utah, un internat terapeutic. Jackson a fost internată în spital în martie 2019 și, deși TMZ a raportat că a încercat din nou să se sinucidă, Paris a negat raportul, iar o sursă apropiată ei a confirmat că pur și simplu a avut un accident acasă.

Paris sa întâlnit cu fotbalistul Chester Castellaw în 2015 și cu muzica Michael Snoddy din 2016 până în 2017, iar ea a început o relație cu colegul de trupă Gabriel Glenn în 2019. În serialul Facebook Watch din 2020 „Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn” , Jackson a spus că ea a „întâlnit cu mai multe femei decât bărbați”. În 2018, Jackson a primit un ordin de restricție temporară împotriva lui Nicholas Stevens, un tânăr de 23 de ani care o urmărise.

Imobiliare: În 2017, Paris a plătit aproximativ 2 milioane de dolari pentru o casă cu 7 dormitoare în zona Topanga Canyon din Los Angeles. Ea a împărțit casa cu câțiva dintre prietenii ei, inclusiv cu nepoata lui Marlon Brando, Prudence, și modelul Ashley Danielle Craig.

Articolul precedentYG
Articolul următorJeff Gordon

Related Articles

Ultimele articole