Oracol-Oracolul Simbolurilor Sabiene-afla mai multe despre viitor

Oracolul Simbolurilor Sabiene

Simbolismul este un catalizator sau o cheie pentru accesul la propria noastra intelepciune launtrica, legatura noastra cu constiinta universala, spiritul sau sufletul nostru, ceea ce unii numesc eul superior. Acest aspect al fiintei noastre nu trebuie gindit in cuvinte, ci in imagini, sentimente, culori si sunete. Este partea abstracta a psihicului nostru, pe care creatia sociala, dominata de logic, in care traim, nu o accepta deoarece nu are sens pentru gindirea rationala.

Oracolul Sabian te poate ajuta sa descoperi ce se intampla si de ce. El nu iti va spune intotdeauna ceea ce vrei sa auzi, ci ceea ce ai nevoie sa auzi. Cu ajutorul lui te poti cunoaste mai bine pe tine insuti, sau ii poti cunoaste pe cei din jurul tau. Poti vedea ce se intampla in viitor, sau poti analiza prezentul.

In acele momente cind avem nevoie de indrumare, siguranta sau raspunsuri la intrebari din viata noastra, putem folosi un Oracol pentru a ne reconecta la aceasta imensa lume interioara, plina de semnificatie si intelepciune. Ce face un Oracol? Un Oracol nu trebuie sa-ti dea raspunsul. Un Oracol nu trebuie sa faca in locul tau ceea ce este de facut. El trebuie sa-ti dea indrumarea pentru ca tu sa ajungi la propria ta intelepciune launtrica, intelepciunea universului, pentru ca tu sa-ti gasesti adevarata directie si cale catre raspuns.

Pe acest site va oferim posibilitatea de a consulta Oracolul Simbolurilor Sabiene. Simbolurile Sabiene sunt imagini simbolice folosite in astrologie, unde sunt asociate fiecarui dintre cele 360 de grade ale zodiacului, descriind vibratia acestora. Forta lor extraordinara face ca aplicatiile lor sa depasesca cadrul astrologiei, constituindu-se intr-un Oracol foarte eficient.

Puteti folosi Oracolul pentru orice intrebare, pentru a intelege mai bine starea unei relatii sentimentale, pentru a afla cum este o persoana de fapt, pentru a afla daca este bine sau nu sa faceti cutare lucru …

Se procedeaza in felul urmator: alegeti o intrebare sau problema care va preocupa in mod real si va concentrati asupra ei, incercand sa o vizualizati in minte cat mai bine si cat mai clar. In momentul in care simtiti ca „sunteti pe intrebare” adica o aveti clara in minte, faceti clic pe textul de mai jos si se va deschide o noua pagina cu simbolul sabian in rezonanta cu intrebarea dvs.

Exista un puternic sentiment ca esti protejat, ghidat si indrumat, si astfel vei gasi adevarata cale pe care trebuie s-o urmezi. Sentimentul pozitiv despre ghidarea ta si faptul ca esti protejat de acest sentiment iti dau tarie launtrica. Niciodata nu esti singur cand tragi acest Simbol, intotdeauna cineva are grija de tine in momente de stress sau nehotarare.

Conectarea cu propriul tau simt de conducere interioara. Protectie invizibila.

Related Articles

5 COMENTARII

  1. data nastere 24.08.1974
    despre viitor,sanatate, bani si familie.se vor rezolva problemele financiare produse de victor ion, 11.04.1974

  2. data nasteri 18.09.1992 as vrea sa stiu despre ce ma asteapta in viitor…sanatate bani…si dak voi avea o relatie cu tipu de care is indragostita

  3. eu nascuta pe 02.10.1982, sotul se numeste nicusor gabriel si e nascut pe 12.13.1976. a vrea sa stiu daca vom ramane impreuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole