One night stand

Jocul de-a ONS-ul nu este pentru oricine. Exista cateva reguli care trebuie respectate daca nu vrei sa iesi prea sifonata din acest joc.
onenightstandContinut. La nivelul acesta, partenerul tau, ai constatat tu, e sufficient de atragator, ati rezolvat si problema locatiei, iar acum va tavaliti amandoi in patul lui. Din momentul acesta nu mai exista decat un singur fel de reguli, si anume ALE TALE! Nu faci nimic din ce nu-ti face placere, ci numai ceea ce vrei cu adevarat.

Din cauza ca nu va cunoasteti, el nu stie ce vrei tu de fapt, iar la un ONS fiecare isi ia ce ii trebuie. Insa indifferent cum stability aceste reguli, exista un ape care trebuie s-o respecti cu sfintenie: niciodata fara prezervativ! Asta daca nu vrei sa ai vrei surpriza dupa aceea.

Multi baieti se duvedesc a fi plini de imaginative cand vine vorba de folosirea prezervativului si scornesc cele mai diverse pretext sa nu si-l puna: de la alergie la latex pana la faptul ca-l strange. Cea mai buna replica a ta ar fi: “no problem, sunt chiar la ovulatie. Ce ti-ar placea sa-ti fac: o fetita sau un baietel?” fii sigura ca in doi timpi si trei miscari si-a pus “caciulita”.

Incheiere. Indiferent ca jocul a fost bun sau rau, urmatorul si ultimul pas pe care trebuie sa-l faci este sa pleci. Aduna-ti toate lucrurile – vezi sa nu uiti nimic dupa care sa-ti para rau – si dispari. Baietii dormind sunt atat de dulci incat simti ca te topesti toata, si nu asta e sensul unui ONS. In plus, s-ar putea sa constati a doua zi ca domnul Bernal are cosuri si ca, de fapt e o copie cam nereusita a actorului. Lumina zilei poate fi foarte cruda uneori.
Sfat: daca esti instabila emotional, pentru ca suferi dupa cineva si cauti sa-ti distragi atentia, n-ai voie sa participi la acest joc.

Articolul precedentAromaterapie
Articolul următorCe fel de seducatoare esti?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole