Ce fel de seducatoare esti?

Tu cum esti in dragoste: un ingeras, o inocenta prefacuta sau o mica diavolita in stare de orice pentru a-si atinge scopul?
99981maximIngerasul. Nu ai nici cea mai mica urma de falsitate- esti inocenta intruchipata! Nu triseszi ca sa placi, ci preferi sa fii intotdeauna tu insati. Chiar daca un baiat te dezamageste, gasesti puterea de a nu-i purta pica. Te intereseaza foarte mult fericirea prietenului tau si chiar daca nu mai sunteti impreuna, tot nu poti sa ii doresti raul. Mai bine zis, tu nu prea crezi ca exista rau in lume. atentie insa! Sa fii idealista e ok, dar a fi draguta nu trebuie sa insemne ca esti si naiva.

Inocenta prefacuta. In general, esti o fata corecta si amabila, insa cand vine vorba de iubire, situatia se cam schimba. Normal, concurenta e mare si pentru a fi cu baiatul visurilor tale esti gata de orice! Si asta implica si metodele nu tocmai corecte! Gelozia sau teama de a-ti pierde iubitul te imping sa fii nemiloasa, iar in momentul in care vrei cu adevarat ceva, stii sa manevrezi lucrurile in favoarea ta. Atitudinea ta e ok, pana in punctul in care nu faci altceva decat sa profiti de naivitatea unor baieti, fara a oferi nimic in schimb.

Diavolita. In jocul seductiei, baietii sunt pilonii pe care ii manevrezi in voie, in functie de ceea ce iti doresti. Calculatoare si manipulatoare, nu-ti dezvalui niciodata adevarata fata. Constienta de sarmul tau si de puterea ta de seductie, iti place sa ii duci de nas pe baieti, iar cei care te ranesc se pot astepta la o razbunare de proportii. Chiar si atunci cand n-ai nimic sa ii reprosezi iubitului tau, iti place sa il faci sa sufere asa putin, just for fun. Problema ta: ai senzatia ca toti baietii sunt la fel si ca nu ii intereseaza decat sexul. Poate iti vei schimba parerea in ziua in care te vei indragosti cu adevarat.

Articolul precedentOne night stand
Articolul următorThe one: sutienul

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole