Oglinda necesara in orice casa

Oglinda necesara in orice casa

 
Gandindu-ne doar la etimologia cuvanoglinda-necesara-in-orice-casatului „speculum” provenit din limba greaca, ne dam seama de utilitatea acestui obiect pe cat de comun, pe atat de valoros, in cazul in care ii este „speculata” intreaga gama de beneficii. Din fericire, oglinzile nu mai sunt la fel de pretioase si de exclusiviste cum erau in trecut cand oamenii isi sacrificau vietile pentru a le ascunde secretul; astfel incat ne permitem sa alegem din multitudinea de forme si marimi, pentru a crea un mediu cat mai spatios si mai luminos folosindu-ne de un minimum de spatiu.

Pozitionare

In general se prefera asezarea oglinzii pe hol, pentru a mai arunca o privire grabita inainte de a iesi din casa. Pentru a iesi din monotonie si a conferi holului iluzia unui spatiu mai extins puteti opta pentru o oglinda ce se va intinde de-a lungul intregului hol in cazul in care acesta este lung si ingust, sau o alta varianta ar fi alegerea mai multor oglinzi micute ce pot avea si un rol decorativ.

In baie optati pentru oglinzi ovale dispuse in asa fel incat sa reflecte una in alta, prin urmare iluzia unui spatiu marit, ori chiar deasupra cazii pentru ca undele apei sa se reflecte hipnotizant de-a lungul intregii incaperi.

Pentru a va transforma livingul intr-un salon cu aer distins, pozitionati oglinzile deasupra unui mobilier frumos lustruit sau eventual asezati lumanari inalte pentru a crea o atmosfera romantica si prietenoasa.

Forme si rame

Atat in cazul formelor cat si al ramelor, piata este suficient de variata pentru a satisface si cel mai pretentios client. Fie ca alegeti o rama venetiana din lemn pretios ori una banala dintr-un material obisnuit, dar avand grija la combinarea de culori, va puteti amenaja incaperea in asa fel incat personalitatea dumneavoastra sa reiasa din fiecare detaliu.

Atentie!

In cazul in care aveti mici curiosi, ce s-ar putea accidenta spargandu-le sau doar impiedicandu-se de ele, este necesar sa le amplasati undeva la inaltime fixandu-le foarte bine, pentru a scapa de orice temere.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole