Cizmele peste genunchi – o noua moda

Cizmele peste genunchi – o noua moda

Gata cu moda cizmelor pana la nivelul gambei. Nu se mai poarta ghetutele sau cizmele sub genunchi. Pentru sezonul rece de anucizmele-peste-genunchi-o-noua-modal acesta, daca nu ai in garderoba o pereche de cizme care sa-ti acopere genunchiul, nu esti in trend.

Cel putin asta spun designerii din strainate si, pentru a nu pierde startul, vedetele de peste Ocean au preluat deja informatia. Madonna, Kate Moss, Rachel Weisz sau Alice Dellal au fost vazute deja purtand astfel de cizme.

Prima diva care a ales sa poarte cizmele a fost, evident, Madonna. Asa cum ne-a obisnuit, artista da tonul in tot ce inseamna moda si nu numai. Ea a putut fi vazuta inca din mai purtand o pereche de cizme peste genunchi, create de Louis Vuitton. Alta diva care a facut ravagii purtand astfel de accesorii a fost Kate Moss, o alta persoana publica din al carei stil te poti inspira oricand, daca vrei sa iesi in evidenta, oriunde ai fi.

Credeai ca aceste accesorii sunt preferate numai de personalitatile cu „experienta” in domeniu? Ei bine, nu! Alice Dellal si Daisy Lowe, cantareata R’n’B – Rihanna, dar si adolescenta Miley Cyrus (Hanna Montana) au fost observate purtand astfel de incaltari.

Acelasi model, mai multe optiuni

Fie ca vorbim despre creatiile Prada sau Louis Vuitton, fie ca vorbim despre cizme peste genunchi accesorizate cu tot felul de aplicatii sau pur si simplu cu talpa platforma – care se poarta si in aceasta vara foarte mult – acest model de incaltaminte va face legea, fara doar si poate, in toamna si iarna viitoare.

Nu trebuie sa uitam nici de modele simple propunse de Paul&Joe, nici de modele cu „personalitate puternica” create de Vivienne Westwood sau de comodele si practicele modele realizate de Peter Pilotto. Apropo, daca alegi modele lui Peter Pilotto sa nu te temi ca vine ploaia si se strica, pentru ca nu este asa.

Poti alege orice model, insa nu uita de personalitatea ta. Atentie: ai multe optiuni: poti fi sexy si impunatoare, poti fi cuminte si discreta, poti fi practica dar, in cele din urma, nu uita ca vei fi in trend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here