Monica Columbeanu vrea un baietel de Craciun

Monica Columbeanu vrea un baietel de Craciun

Are o carieră în plină ascensiune, toate îi merg ca pe roate, însă ceva îi lipseşte doamnei Columbeanu. Monica şi-ar dori tare mult să-i aducă Irinei un frăţior şi speră că Moş Crăciun va fi darnic cu ea, anul acesta. Înainte de sfârşitul anului, modelul vrea să-i dă- ruiască lui Iri cel mai frumos cadou: un fiu care să-i ducă numele mai departe.

Imediat ce a adus-o pe lume pe Irina, Monica promitea solemn că în scurt timp vrea să rămână din nou însărcinată. Au trecut de atunci aproape doi ani şi nu s-a întâmplat nimic, însă nevasta lui Iri speră ca până la sfârşitul anului să se întâmple minunea. O vră- biuţă din anturajul Columbenilor ne-a ciripit că modelul se află întro formă de zile mari şi este mai hotărâtă ca niciodată să devină mamă pentru a doua oară.

La doar 21 de ani, mai vrea un bebe

Având în vedere că Iri are tot ce şi-ar putea dori un bărbat, cel mai frumos dar pe care i l-ar putea aduce Moş Crăciun ar fi un băiat. De când a venit pe lume Irina, milionarul radiază de fericire şi visează la ziua în care-şi va putea strânge în braţe şi un fiu care să-i ducă numele mai departe. La doar 21 de ani şi cu o carieră în modeling în plină ascensiune, Moni este dispusă la o nouă provocare: un junior pentru Columbeanu, iar cea mai potrivită zi pentru a anunţa surpriza ar fi ziua de Crăciun. Deşi au existat tot timpul zvonuri că ar fi însărcinată, nici unul nu s-a confirmat, iar manechinul se încăpăţânează ca visul bărbatului său să devină realitate, înainte de sfârşitul anului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole