Monica Columbeanu numai la distractii – Dezmat cu doamna Columbeanu

Monica Columbeanu numai la distractii – Dezmat cu doamna Columbeanu

Duminica, ora 08.13. Dupa ce i-au tinut companie o noapte intreaga, cele trei femei au iesit obosite, dimineata, din vila lui Liviu! Soferul Monicai le deschide politicos portiera

Cu o seara inaintea dezmatului, Monica a fost cu aceeasi prietena blonda (medalion) in clubul Gaia.

Monica si doua prietene au dansat, rand pe rand, cu Liviu, iar inainte sa plece din discoteca au cerut droguri unor dealeri! Doamna Columbeanu este, de la o vreme incoace, nelipsita din cluburile de noapte, unde petrece pana in zori, dar nu cu sotul, ci cu prietenele cele mai bune! Exceptie a facut sambata noaptea, cand celor mai bune prietene ale Monicai li s-a alaturat si un barbat: Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko (care, se stie, a fost iubita lui Irinel Columbeanu)! Strania aparitie a lui Liviu in anturajul Monicai ascunde o poveste extrem de incurcata.

Dupa ce, exact cu o saptamana in urma, a facut un adevarat spectacol in clubul Fratelli, cand a baut, a dansat si s-a sarutat frenetic cu modelul Norina Sandra, vineri seara sotia miliardarului a „evadat” din nou din vila familiei de la Izvorani. S-a dus doar „cu fetele” in clubul Gaia si s-a simtit bine pana dimineata. A doua seara, sambata, Monica a iesit din nou in oras! De data aceasta, ea a avut masa rezervata la Fratelli. Insotita de doua prietene si de Liviu Moreanu, Monica a ajuns in club putin dupa miezul noptii. Doamna Columbeanu a inceput sa comande sampanie fina, Moet Chandon, asa ca atomosfera s-a destins repede. In jurul orei 02.30, cele trei fete s-au ridicat de la masa ca sa danseze. Liviu, langa ele! Rand pe rand, Monica si prietenele ei au dansat „amical” cu fostul iubit al Annei Lesko. Pana aici, nicio urma de vinovatie sentimentala in comportamentul lor. Dupa ora 03.30, insa, Monica s-a dezlantuit. A intetit dansurile cu Liviu si radea cu pofta la tot ce-i spunea acesta. Aproape de 06.00 dimineata, cand in club nu mai erau multe persoane, cei patru au decis sa se retraga. Inainte sa plece, Liviu a cerut unor dealeri droguri, insa nu stim daca pentru el sau pentru vreuna dintre fetele din grup. Cert e ca toti patru au urcat apoi in Bentley-ul care o astepta pe doamna Columbeanu in parcarea clubului. Monica s-a asezat in fata, in dreapta soferului (unul nou, de altfel!), iar Liviu intre cele doua prietene ale doamnei Columbeanu, pe bancheta din spate. S-au dus impreuna la o vila, de pe strada Thomas Mazaryk, nr. 7, acolo unde barbatul are si un restaurant cu specific argentinian, care, evident la acea ora era inchis. Soferul a ramas in masina, iar Monica, celelalte doua fete si Liviu au intrat! Au ramas acolo pana la 08.30, cand cele trei au parasit discret vila. Apoi, Monica si-a condus cu Bentley-ul fiecare prietena pana acasa, dupa care a plecat la Izvorani.

In urma cu o saptamana, CANCAN dezvaluia in exclusivitate (ca de obicei) ca Monica a facut spectacol in Fratelli, sarutandu-se cu modelul Norina Sandra. Acum, doamna Columbeanu loveste din nou!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole