Monica Columbeanu traieste in casa mult visata

Monica Columbeanu traieste in casa mult visata – atunci cand s-au inchis camerele de filmat , Monica vorbeste ca oricare alta tanara care circula cu tramvaiul si nu cu limuzina cu sofer

Monica a uitat repede apartamentul de la Bacau in care a copilarit pana la varsta majoratului si s-a integrat cum nu se poate mai bine in lumea bogatilor cu case pana la cer. Intr-un timp foarte scurt, sotia lui Columbeanu a gustat o felie generoasa din tortul avutiei si se pare ca s-a obisnuit atat de mult cu satisfactia de dupa “masa” incat i s-au sters din memorie multe amintiri din perioada “inainte de Iri”.monica-columbeanu Asa se face ca tot ce s-a intamplat pe vremea cand purta numele “Gabor” ii este strain. Nici nu mai stie cum arata o vaca, desi, copil fiind le alerga pe maidan, are maniere de doamna -si asta este un lucru laudabil- desi, in timpul liber, atunci cand s-au inchis camerele de filmat, vorbeste ca oricare alta tanara care circula cu tramvaiul si nu cu limuzina cu sofer.
Una peste alta, banul te schimba si nu intotdeauna in bine! Spre deosebire de sora ei, Ramona, inca neatinsa de mirajul luxului, care imparte un apartament cu alte colege de chirie, Moni se lafaie intr-un palat. Recunoaste ca nu este casa ei, ci doar caminul la care a visat dintotdeauna. “Imi place foarte mult aici.

Nu este casa mea, este a lui Iri, dar este cea mai frumoasa casa construita vreodata! Obisnuiesc sa spun< Is my home, not my house!> (n.r. Este caminul meu, nu casa mea!)”, ne lamureste Moni in engleza care i-a devenit ceva mai familiara datorita vizitelor tot mai dese peste Ocean.
Norocul, bata-l vina!
Resedinta de la Izvorani, evaluata la cateva milioane de euro, are multe camere, sala de sport pentru un tonus vesnic tanar, o bucatarie imensa, un dormitor conjugal pe masura pasiunii dintre ocupanti, piscine interioare si exterioare si jacuzzi pentru a mai detensiona spiritele. In putinul timp petrecut acasa, Moni incearca sa profite la maxim de frumusetea locuintei lui Columbeanu si se relaxeaza in bulele aromate alaturi de fiica sa, Irina. “Sunt camere in care ajung foarte rar. Casa este atat de mare, incat fac kilometri chiar si pana in dormitorul nostru. Asa imi pastrez conditia fizica! Cel mai mult imi place sa stau in jacuzzi alaturi de Irina”, se amuza Monica, mirata totodata de norocul care a navalit peste ea.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. nu stie cum arata o vaca? se ducea cu ele la pascut..vorbeste engleza de cimp..sa se uite la ea ca e girafa si sa isi aminteasca ce facea pe cimpuri cind vacile pasteau..ca facea altceva pentru 2 lei ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole