Adelina sotia lui Chivu spera ca ecografia care i-a aratat ca va naste o fetita sa fie gresita

Adelina sotia lui Chivu spera ca ecografia care i-a aratat ca va naste o fetita sa fie gresita

Aflată in a şasea lună de sarcină, Adelina, soţia lui Cristi Chivu, a mărturisit in ultimul număr al revistei Confidenţial că işi doreşte foarte mult să nască un băieţel, drept pentru care speră ca ra­dio­­grafiile pe care le-a făcut până acum şi care au a­rătat că va aduce pe lume o fetiţă să fie incorecte.adelina
Este în luna a şasea
„Ne dorim o familie mare şi veselă, iar eu vreau neapărat un bă­ie­ţel. Deşi ştiu că voi naş­te o fetiţă, mi-ar fi plăcut să am un băieţel. Încă mai sper ca radio­grafia să fi fost greşită”, a mărturisit A­de­lina Chivu în revista Con­fi­denţial. So­ţia internaţionalului ro­mân va naşte în jur de 20 fe­bruarie, la Mi­lano, aşa că cei doi vor pe­tre­ce iarna, inclusiv Săr­bă­torile, în ora­şul italian. „Nu nasc în Italia pentru că avem fiţe, ci pentru că nu pot merge cu avionul în ul­timul tri­mestru de sar­cină. Şi a­cum, la aeroport semnez că zbor pe proprie răs­pun­dere”, a mai spus Ade­­lina, care vrea să nască pe cale naturală.

„Visez să îmi ţin co­pilul în braţe din prima clipă, de aceea nu vreau să apelez la ope­raţia de cezariană. Nu ştiu dacă venirea pe lume a pri­mului nostru născut va fi imortalizată de Cristi, pentru că mi-aş dori ca el să fie de­parte de sala de naş­tere”, a mai spus Ade­lina în Con­fi­den­ţial.
Şi cum viitoarele bu­nici ale copilului sunt superstiţioase, A­delina şi Cristi Chivu nu au cumpărat hăinuţe sau jucării, ei aşteptând să facă acest lucru după ce bebeluşul va veni pe lume.


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole