Monica Columbeanu cautata de lesbiene la telefon

Monica Columbeanu cautata de lesbiene la telefon

Soţia lui Irinel e amuzată că, de la o vreme, primeşte propuneri indecente de la femei
Monica a prezentat luni seara haine extravagante, în cadrul colecţiei semnate Liza Panait
Admirată de toţi bărbaţii, iată că, mai nou, Monica trezeşte pasiuni şi printre femei. În urma zvonurilor că s-ar fi sărutat cu o prietenă în club, admiratoarele şi-au luat inima în dinţi şi au început să o asalteze cu telefoane dubioase. Amuzată de situaţie, soţia lui Irinel nu a dat curs nici unei invitaţii venite din partea unei domnişoare cu voce ca la linia fierbinte.

Dansurile lascive în compania amicelor sale din cluburi, dar şi aşa-zisele săruturi dintre ele le-au încurajat pe lesbienele din România să o curteze pe Monica Columbeanu.

În ultimele săptămâni, soţia lui Irinel este asaltată cu nenumărate telefoane dubioase de la femei care îşi doresc să o cunoască mai bine: “M-a sunat la un moment dat o fată care mi-a spus că este sosia mea. Avea o voce subţire, foarte ciudată, îmi vorbea pe un ton senzual. Eu, reticentă, am întrebat-o ce-şi doreşte, iar ea mi-a zis că i-ar face mare plăcere să ne întâlnim în ziua respectivă la o cafea. Evident că am refuzat-o”, ne-a declarat Monica, râzând.

Soţia miliardarului este conştientă că ştirile conform cărora s-ar fi sărutat cu o prietenă le-au încurajat pe lesbiene să o caute. Deschisă la minte, tânăra mămică nu pare deloc deranjată şi chiar face glume pe tema asta. Cu zâmbetul pe buze, ea le spune fetelor care vor să se fotografieze alături de ea că vor fi acuzate că sunt iubitele ei. Aşa s-a întâmplat şi luni seara, la hotelul Sofitel, la prezentarea colecţiei “Sculptural”, semnată de Liza Panait.

A prezentat modă împreună cu sora ei

Alături de Ramona, sora sa, Monica a fost vedeta show-ului, însă, din cauza machiajului extravagant, ea a fost greu de recunoscut. “Hainele pe care le-am îmbrăcat eu mi-au plăcut. Una dintre ţinute mi s-a părut foarte potrivită pentru un bal caritabil, de exemplu”, ne-a mărturisit Monica.

Click! a convins-o să doneze sânge

Cu zâmbetul pe buze şi foarte relaxată. Aşa a venit Monica, ieri, la Facultatea de Medicină, unde Centrul de Transfuzii Bucureşti a organizat campania “Donează sânge! Fii erou!”. Vedeta nu a stat pe gânduri când reporterii Click! au sunat-o şi i-au propus să devină donator voluntar.

“Nu am mai donat sânge niciodată, dar iniţiativa Click! mi s-a părut lăudabilă. Ştiu că vedetele reprezintă un model pentru multă lume”, ne-a declarat Monica. Înainte să i se ia sânge, soţiei lui Iri i s-au făcut câteva analize pentru ca medicii să stabilească dacă poate deveni donator. “Nu trebuie să îndeplineşti cine ştie ce condiţii înainte să donezi. Doar să mănânci şi să nu bei apă”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole