Model de scrisoare de intentie – Cum sa scrii o scrisoare de intentie pentru angajare

scrisoare de intentie exemplu

O scrisoare de intentie este un document anexat la Curriculum Vitae, in care se exprima dorinta ocuparii unui post intr-o anumita companie; aceasta reprezinta totodata si exprimarea dorintei unei intalniri (interviu de angajare) in care angajatorul poate afla mai multe despre candidat si in care se pot detalia abilitatile si punctele forte.

Luand in considerare nevoia unui model pentru a realiza o scrisoare de intentie, iti oferim un exemplu inspirat din cele folosite cu succes de candidati pentru a-si gasi un job.

Stimate Domnule/Doamna,

Vă adresez această scrisoare de intentie ca răspuns la anunțul dumneavoastră pentru postul vacant pe care îl aveți în instituție. Am absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri, Universitatea din București și consider că în anii de studenție am acumulat multe cunoștințe în drept, economie, management, marketing și finanțe. Aștept cu nerăbdare să pun în practică aceste cunoștințe, combinate cu abilități utile domeniului și, implicit, jobului dvs. Sunt o persoană dinamică, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobândite în experiența mea (de promoter), responsabilă, hotărâtă, interesată în perfecționarea profesională în domeniul economic.
Îmi doresc să am șansa de a lucra în compania dumneavoastră, unde aș putea să-mi pun în evidență capacitățile intelectuale și experiența acumulată (conform CV anexat) pentru a îndeplini sarcinile și scopurile organizației, cât și pentru dezvoltarea carierei mele.
Dacă veți considera că motivația și calificarea mea sunt oportune pentru obținerea unui loc în cadrul companiei dumneavoastră, sunt disponibil în orice moment pentru a fi contactat în vederea discutării detaliilor unei posibile colaborări.

Vă mulțumesc,
Prenume și nume.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole