Miranda Lambert

Averea netă Miranda Lambert:Miranda Lambert este o artistă americană de muzică country, care are o avere netă de 60 de milioane de dolari. Lambert a câștigat numeroase premii pentru munca și niciun artist nu a câștigat mai multe premii Academy of Country Music decât ea. Miranda a lansat opt ​​​​album solo de studio, inclusiv debutul ei auto-lansat, „Miranda Lambert” (2001) și de două ori platină „Crazy Ex-Girlfriend” (2007) și „Revolution” (2009); ea a lansat, de asemenea, trei albume cu grupul ei country Pistol Annies. Ea a atras atenția pentru prima dată ca concurentă la „Nashville Star” din SUA în 2003; ea a ajuns pe locul trei și a semnat cu Epic Records mai târziu în acel an. Șapte dintre albumele ei au ajuns pe locul 1 în topul Top Country Albums „Billboard”, iar „Platinum” din 2014 a atins locul 1 în „Billboard” 200. Lambert a avut mai multe hit-uri,

Viața timpurie: Miranda Lambert sa născut Miranda Leigh Lambert pe 10 noiembrie 1983, în Longview, Texas. Ea a crescut cu mama Bev, tatal Rick (un fost ofițer de poliție) și fratele mai mic Luke. Rick a fost membru al unei trupe country-rock în anii 1970, iar ambii părinți ai Mirandei au lucrat ulterior ca detectivi private și au fost implicați în ancheta în jurul scandalului Bill Clinton-Paula Jones. După prăbușirea petrolului din Texas, familia sa destramat și sa mutat la Lindale, Texas. Lucrurile s-au ajuns în cele din urmă, iar Bev și Rick au început să conducă un ministru bazat pe credință și au lăsat victimele violenței domestice să stea acasă. În adolescență, Lambert a cântat cu The Texas Pride Band, precum și cu trupa house a lui Reo Palm Isle.

Cariera:Miranda a apărut la Johnnie High Country Music Revue, un show de talent din Arlington, Texas, când avea 16 ani, și a luat parte imediat la o sesiune de înregistrări din Nashville, dar a plecat pentru că nu-i plăcea tipul de muzică care. i se oferea. În 2000, sa întors acasă, iar tatăl ei a învățat-o să cânte la chitară. Lambert a început să scrie melodii și și-a lansat singur albumul de debut în septembrie 2001. Ea a început să cânte la Love and War in Texas, un restaurant de muzică country deținut de Tye Phelps, precum și în diferite locații din Texas, deschizându-se. -se pentru artiști precum Jack Ingram, Cooder. Graw și Kevin Fowler. În 2003, Miranda a concurat la concursul de cântări „Nashville Star”, care a dus la un contract de discuții cu Epic Records, și a lansat albumul „Kerosene” în martie 2005.

Miranda a urmat succesul piesei „Kerosene” cu „Crazy Ex-Girlfriend” din 2007, care a câștigat de două ori platină, a ajuns pe locul 6 în „Billboard” 200 și ia adus lui Lambert prima ei nominalizare la Grammy. În 2009, ea a lansat „Revolution”, care a inclus single-ul de 3x platină „The House That Built Me”. Următorul ei album, „Four the Record” din 2011, a dat naștere și unui single de 3x platină, „Mama’s Broken Heart”. Miranda a debutat cu un nou proiect în 2011: grupul country format exclusiv feminin Pistol Annies. Grupul, care include și Angaleena Presley și Ashley Monroe, a lansat albumul „Hell on Heels” în august 2011 și a ajuns pe locul 1 în topul Top Country Albums „Billboard”. Albumele lor următoare, „Annie Up” din 2013 și „

În 2014, Lambert a lansat albumul „Platinum”, care conține un duet cu Carrie Underwood intitulat „Somethin’ Bad”. În 2016, ea a lansat „The Weight of These Wings” și a cântat pe piesa „Forever Country”, împreună cu alți 29 de artiști, pentru a comemora cea de-a 50-a aniversare a premiilor CMA. În acel an, Miranda a fost nevoită să anuleze sfârșitul turneului său Keeper of the Flame după ce a fost pusă în repaus vocal. Lambert a lansat „Wildcard” în 2019 și la începutul turneelor ​​pentru album în ianuarie 2020, dar câteva dintre date au fost reprogramate pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. Lambert a colaborat cu mulți artiști de-a lungul carierei sale, inclusiv Keith Urban, Jason Aldean, John Fogerty și Little Big Town, și a interpretat „Coal Miner’s Daughter”

(Fotografia de Kevin Winter/Getty Images)

Viața personală: Miranda a început o relație cu cântărețul country Blake Shelton în 2006 și s-au căsătorit pe 14 mai 2011. Lambert și Shelton au divorțat în iulie 2015, iar ea a început să se întâlnească cu cântarețul R&B Anderson East mai târziu în acel moment. un. Cuplul sa despărțit la începutul anului 2018, iar Miranda a trecut la un alt cântăreț, Evan Felker de la Turnpike Troubadours, care se pare că și-a părăsit soția pentru o relație cu Lambert. Cei doi au rămas împreună din februarie până în august 2018, apoi Miranda sa căsătorit cu ofițerul NYPD Brendan McLoughlin pe 26 ianuarie 2019. Lambert este mama vitregă a fiului lui McLoughlin, Landon, care sa născut în noiembrie 2018.

În 2009, Miranda și mama ei au format MuttNation Foundation, o organizație caritabilă dedicată salvării animalelor, iar în 2014, ea a deschis un post de animale în Oklahoma numit Redemption Ranch. Lambert vinde, de asemenea, produse pentru animale de companie MuttNation prin Tractor Supply Co., iar veniturile sunt destinate finanțării programelor de adoptare și salvare ale organizației.

Premii și onoruri: Lambert a câștigat 35 de premii Academy of Country Music, cinci American Country Awards, 13 Country Music Awards și 7 CMT Music Awards. Ea a fost nominalizată la 18 premii Grammy, câștigând cea mai bună interpretare vocală feminină country pentru „The House That Built Me” în 2011 și cel mai bun album country pentru „Platinum” în 2015. Miranda a câștigat, de asemenea, premii de la MusicRow Awards, CMT Teddy Awards și Premiile Vevo Hot This Year și a fost onorată la Premiile CMT Artists of the Year în 2014 și 2018.

Imobiliare: În 2016, Miranda a plătit 3,4 milioane de dolari pentru o proprietate de 400 de acri în Nashville. Proprietatea include trei case, două cabane, un lac, o casă pentru bărci, un hambar, trasee de plimbare și un pavilion pentru concert privat. Ea deținea, de asemenea, un conac de 10.627 de metri pătrați în Brentwood, Tennessee, împreună cu Shelton, pe care l-au doritonat cu 2,258 milioane de dolari în 2013. Casa cu 5 dormitoare sa vândut cu 2,425 milioane de dolari în 2017.

Related Articles

Ultimele articole