DMX

Care a fost valoarea netă a DMX?

DMX a fost un artist și actor rap născut în New York. Din păcate, din cauza unei serii de probleme financiare și juridice, DMX avea sau avea netă de 1 milion de dolari negativă la momentul morții sale. Cunoscut și sub numele de Earl Simmons, el a izbucnit ca vedetă după lansarea albumului său de debut în 1998. DMX a continuat să producă șapte albume de studio și a apărut într-un număr de filme.

În ultimul deceniu al vieții, a fost încarcerat de mai multe ori. În 2013, el a declarat faliment, listând doar 50.000 de dolari în activ și între 1 și 10 milioane de dolari în pasive. În 2017, el a fost acuzat de 14 acuzații de fraudă fiscală care i-au adus o pedeapsă de 1 an de închisoare și o datorie de 2,3 milioane de dolari. Mai multe detalii despre aceste lupte mai târziu în acest articol.

În mod tragic, DMX a murit pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit de complicații legate de o supradoză de droguri.

Tinereţe

Earl Simmons, cunoscut ca DMX profesional, sa născut pe 18 decembrie 1970 în Mount Vernon, New York. A fost crescut de mama lui, Arnett Simmons, care la născut când ea avea 19 ani.

Când Simmons avea cinci ani, familia sa mutat în Yonkers, New York. A fost crescut în comunitatea Martorilor lui Iehova și a avut o copilărie dificilă. A fost abuzat de mama lui și de iubiții ei.

Simmons a fost dat afară din școală în clasa a cincea și a fost trimis la Casa de copii Julia Dyckman Andrus pentru mai mult de un an. Sa întors la o altă casă de băieți mai târziu, când era adolescent.

În acest moment, Simmons a început să scrie muzică hip-hop și să cânte pentru prietenii săi. Simmons la întâlnire în cele din urmă pe rapperul local Ready Ron. A admirat abilitățile lui Simmons la beatbox și cei doi au devenit parteneri. Simmons și-a asumat apoi numele „DMX”, care a fost inspirat de un instrument – ​​​​mașina de tobă Oberheim DMX – pe care îl cânta la băieți acasă. (Mai târziu, pseudonimul va fi interpretat și ca „Dark Man X.”)

Succes

Cariera rap a lui DMX a luat amploare la sfârșitul anilor 1990. Albumul său de debut, It’s Dark and Hell Is Hot (1998), a primit atât de apreciat de critică, cât și succes comercial și să vândut în 251.000 de copii în prima săptămână. Până în prezent, albumul sa vândut în peste cinci milioane de exemplare.

Cel mai bine vândut album al său, …And Then There Was X (1999), a apărut doar un mai târziu, pe 21 decembrie 1999. Albumul a debutat pe primul loc în Billboard 200 și a fost certificat de șase ori platină. Printre melodiile populare de pe album se numără „Party Up (Up in Here),” unul dintre cei mai mari hit-uri ale DMX și primul său hit în Top Ten în topurile R&B.

Alte vânzări populare de bere single-uri includ „Ruff Ryders’ Anthem” (1998), „What’s My Name?” (1999), „X Gon’ Give It to Ya” (2003) și „Where the Hood At?” (2003).

În total, DMX a lansat șapte album de studio. Cel mai recent album al său este Undisputed , care a fost lansat pe 11 septembrie 2012. Albumul a primit recenzii mixte de la criticii muzicali și a debutat pe locul 19 în Billboard 200, vânzându-se în 17.000 de copii. De-a lungul carierei sale, DMX a vândut până în prezent peste 70 de milioane de albume în lume.

DMX a câștigat American Music Awards în 2000 și 2001 pentru Artistul Rap/Hip-Hop Favorit. De asemenea, a fost nominalizat la trei premii Grammy și cinci premii MTV Music Video.

Pe lângă cariera sa de rap, DMX a jucat și a jucat roluri secundare în opt filme. A jucat în mai multe filme direct-to-DVD și a făcut o cameo în filmul Top Five în 2014. În 2002, DMX și-a lansat autobiografia, intitulată EARL: The Autobiography of DMX .

(Fotografia de Mark Davis/Getty Images)

Viața personală și controverse

În 1999, DMX sa căsătorie cu Tashera Simmons. Cuplul a rămas ani de căsătorie timp de 11 ani și a avut împreună patru copii — Xavier, Tocoma, Praise Mary Ella și Shawn. Tashera și-a anunțat despărțirea în 2010.

În timpul căsătoriei lor, DMX nu a fost fidel, iar testele ADN au confirmat că a avut cel puțin doi copii în urma acestor relații extraconjugale. Odată ce urmează ADN au demonstrat că DMX a fost tatăl fiului lui Monique Wayne în 2007, acesta a fost obligat să-i plătească 1,5 milioane de dolari.

DMX este tatăl a 15 copii. (Copilul său cel mic, Exodus Simmons, sa născut iubitei lui, Desiree Lindstrom, pe 16 august 2016.)

DMX a fost deschis cu privire la dependența lui de cocaină crack. A început să consume drogul la vârsta de 14 ani, după ce a fumat sau țigară de marijuana. De asemenea, susține că are tulburare bipolară.

În 2016, a fost găsit fără răspuns într-o parcare Ramada Inn din Yonkers. Primii intervenții l-au resuscitat și i sa dat Narcan înainte de a fi dus de urgență la spital. Poliția nu a găsit substanțe ilegale pe proprietate, totuși un martor a spus că DMX a ingerat un anumit tip de substanță înainte de a se prăbuși. DMX a susținut a fost cauzată a unui atac de astm.

În aprilie 2021, DMX a suferit un atac de cord care ar fi fost indus de o supradoză de droguri care la lăsat în cele din urmă în comă. În mod tragic, el a murit pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 50 de ani.

Probleme juridice și financiare

DMX a fost încarcerat de mai multe ori. Multiplele sale arestări au fost pentru rezistență la arestare, cruzime împotriva animalelor, conducere nesăbuită, conducere fără permis, deținere de droguri, falsificarea identității, printre alte infracțiuni.

La sfârșitul lunii iulie 2013, DMX a depus faliment la un tribunal din Manhattan. În dosarul său, DMX a susținut că deține activ de aproximativ 50.000 de dolari și datorii în valoare de între 1 și 10 milioane de dolari față de diversi creditori. El a invocat obligații de întreținere a copilului drept revendicare prioritară. (Datoriile sale au inclus 1,24 milioane de dolari în întreținere pentru copii.) Avocatul DMX a lansat o declarație în care a explicat că aceste datorii l-au restricționat pe rapper de la obținerea unui pașaport de mulți ani. DMX spera să-și poată restructura datoriile, astfel încât să poată începe din nou să cânte în străinătate, unde sunt o bază de fani activă. Dosarul a fost contestat și în cele din urmă respins mai târziu în acel an de către Tribunalul de Faliment al SUA din Manhattan.

În 2017, DMX a fost acuzat de 14 acuzații de fraudă fiscală pentru un total de aproximativ 1,7 milioane USD. El a fost condamnat la un an de închisoare pentru evaziune fiscală în martie 2018. A fost eliberat în ianuarie 2019, dar la momentul eliberării sale încă mai datora 2,3 milioane de dolari către IRS. Guvernul îi va sechestra veniturile până când datoria este plătită și se așteaptă ca să facă rate lunare.

Related Articles

Ultimele articole