Miranda Kerr

Valoarea netă a Miranda Kerr : Miranda Kerr este un model australian care are o avere netă de 60 de milioane de dolari. Kerr a devenit faimos ca unul dintre îngerii Victoria’s Secret. Astăzi, ea este remarcată și pentru că este într-o relație cu fondatorul miliardarului Snapchat, Evan Spiegel. Ea are doi copii cu Spiegel și un copil cu actorul Orlando Bloom.

Viața timpurie: Miranda Kerr sa născut în Sydney, Australia, pe 20 aprilie 1983. Fiica lui Therese și John Kerr, și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în Gunnedah, New South Wales, împreună cu fratele ei mai mic, Matthew. Familia sa mutat la Brisbane pentru a experimenta viata la oras, spre deosebire de peisajul rural. Când avea 13 ani, Kerr a câștigat concursul de model „Dolly” și Impulse în 1997. A semnat cu Chic Management și a apărut în reclame de îmbrăcăminte de plajă pentru Billabong. A absolvit Școala All Hallows în 2000 și a studiat nutriția și psihologia înainte de a urma o carieră în modeling. Kerr sa mutat ulterior la New York și a semnat cu NEXT Model Management.

Cariera timpurie: Ea a continuat să apară în tipărire și pe piste pentru zeci de deschidere, inclusiv Baby Phat, Levi’s, LAMB, Betsey Johnson, Neiman Marcus și Roberto Cavalli. Kerr a fost numită ambasador al Seafolly, o marcă de costume de baie, în 2001. A marcat reclame într-o varietate de reviste, inclusiv „Harper’s Bazaar” și „Elle”. În 2004, Miranda a avut mai multe apariții pe podium și a fost rezervată pentru Elle și Harper’s Bazaar. Kerr a apărut și în paginile „Vogue” din țara ei natală. Ea a modelat după finalul sezonului „Project Runway” din 2006 pentru colecția concurentului Daniel Vosovic și a devenit în curând fața produselor cosmetice Maybelline New York. Kerr, împreună cu alte modele ale agenției Next,

Victoria’s Secret și succes: În 2007, a obținut un loc de muncă la Victoria’s Secret, preluând locul lui Gisele Bundchen și devenind prima femeie australiană care a devenit VS Angel. Popularitatea lui Kerr a continuat să crească pe măsură ce a apărut în show-ul televizat de modă Victoria’s Secret în 2006, 2007, 2008 și 2009. După succesul ei de la faima Victoria’s Secret, Kerr a făcut o mică apariție în cadrul emisiunii „How Am cunoscut-o pe mama ta” de la CBS. În 2008, ea a devenit nouă față a parfumului Happy de la Clinique și, de asemenea, a semnat un contract de șase cifre pentru a fi nouă față de lui David Jones, un magazin universal australian. Forbes la plasat pe Kerr pe locul zece pe lista celor mai bune modele din lume, câștigând aproximativ 3,5 milioane de dolari în 2008.

Kerr a părăsit NEXT Model Management și a semnat IMG Models în 2009. De asemenea, a mers pentru Prada la Milano și a modelat pentru Vogue italiană în acel an. Ea a fost plasată din nou pe lista Forbes a celor mai bine plătite modele din lume, ocupând locul 9 și câștigând 4 milioane de dolari în acel an.

Kerr a devenit primul model însărcinat pentru Vogue în ianuarie 2011, fiind însărcinată la șase luni la momentul filmării. În ianuarie 2012, a fost numită ambasadoră pentru Qantas și a mers pentru Chanel și Miu Miu la Săptămâna Modei de la Paris.

În martie 2013, negocierile pentru reînnoirea contractului de cinci ani al lui Kerr cu magazinul universal David Jones au eșuat și cei doi s-au despărțit. Luna următoare, contractul ei de trei ani și un milion de dolari cu Victoria’s Secret nu a fost reînnoit. În 2013, a fost numărul doi în lista Forbes a celor mai bine plătite modele din lume. Ea a devenit chipul casei austriece de cristal Swarovski. În februarie 2014, Kerr a devenit fața H&M și a făcut campanii de mare profil pentru Reebok și Wonderbra. Ea a continuat să facă coveruri pentru Elle, Harer’s și Vogue în următorii câțiva ani. În februarie 2017, Miranda a fost prezentată într-o reclamă pentru Buick, difuzată în timpul Super Bowl LI.

Kerr a apărut frecvent în sondajele și listele „Sexiest Woman” de-a lungul carierei sale. Kerr a fost pe lista Men’s Health cu „100 cele mai tari femei din toate timpurile”, clasându-se mai sus decât Audrey Hepburn, Grace Kelly și Sophia Loren. Ea a fost desemnată „Cea mai sexy femeie în viață” în 2012 de către Esquire UK și sa clasat pe locul 1 în Topul 2012 Hot 100 al lui Australian Maxim. Marca ei de model sunt gropițele și aspectul ei de „fată de alături”.

(Fotografia de Graham Denholm/Getty Images)

Alte întreprinderi: În 2009, Miranda și-a lansat propria linie de produse de îngrijire a pielii cu George Moskos, numită KORA Organics. Kerr este activă într-o varietate de organizații caritabile și a pozat nud și legată de un copac pentru a crește gradul de conștientizare despre koala pe cale de dispariție în țara ei de origine. Ea a publicat prima carte, „Treasure Yourself”, în 2010. Și-a lansat single-ul de debut, o coperta a lui Elvis „You’re the Boss”, alături de Bobby Fox în primăvara anului 2014.

Viața personală: Kerr sa întâlnit cu agentul financiar Adrian Camilleri în 2003. Camilleri a fost găsit vinovat de comportament fraudulos din februarie 2003-februarie 2004. Kerr sa întâlnit cu cântărețul Jay Lyon din 2003-2007. Kerr a început să se întâlnească cu Orlando Bloom la sfârșitul anului 2007. În 2009, o bandă de hoți cunoscută sub numele de Bling Ring a pătruns în casa lui Orlando și a furat îmbrăcăminte și bijuterii de marcă de lux. Se pare că erau după celebra lenjerie Victoria’s Secret a lui Kerr. Kerr și Bloom s-au căsătorit în iulie 2010. Au avut împreună un fiu, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, pe 6 ianuarie 2011. Kerr și Bloom s-au separat în octombrie 2013, iar divorțul lor a fost definitiv până la sfârșitul lui 2013. .

În iunie 2017, Kerr a trebuit să predea 8 milioane de dolari în bijuterii guvernului SUA, pe fondul unei anchete privind scandalul 1Malaysia Development Berhad. Ia fost dăruită de Jho Low, un finanțator din Malaezia, în 2014. La aceea vreme, ea era implicată romantic cu el.

În 2015, Kerr a început să se întâlnească cu miliardarul Evan Spiegel, co-fondator și CEO Snapchat. S-au căsătorit în mai 2017. Au doi copii împreună, Hart și Myles Spiegel, născuți în mai 2018, respectiv octombrie 2019.

Related Articles

Ultimele articole