Mika Brzezinski

Care este valoarea netă și salariul lui Mika Brzezinski?

Mika Brzezinski este o gazdă de televiziune și jurnalist american, care are o avere netă de 20 de milioane de dolari. Brzezinski este probabil cel mai cunoscut pentru co-găzduirea programului de știri de succes moderat al MSNBC, „Morning Joe”. Înainte de a se alătura MSNBC, Brzezinski a fost reporter pentru CBS News. În perioada petrecută cu CBS, ea a acționat ca un reporter „de la punctul zero” în timpul atacurilor din 11 septembrie. După ce s-a alăturat MSNBC, ea a lucrat ocazional ca prezentatoare înainte de a fi aleasă să prezinte „Morning Joe” alături de Joe Scarborough.

În afară de munca ei în mass-media, Mika este un bursier în vizită la Institutul de Politică de la Harvard, al cărui obiectiv principal este egalitatea salarială pentru femei. În plus, este o autoare publicată cu trei cărți pe numele ei. Brzezinski provine dintr-o familie cu legături strânse cu elita politică a Americii, deoarece tatăl ei este regretatul Zbigniew Brzezinski – un consilier politic care a servit atât LBJ, cât și Jimmy Carter.

Tinereţe

Mika Emilie Leonia Brzezinski Scarborough s-a născut pe 2 mai 1967 în New York City. Mama lui Mika este un sculptor ceh născut în Elveția, în timp ce tatăl ei a fost expert în politică externă de origine poloneză Zbigniew Brzezinski. Tatăl lui Mika a fost odată consilier pentru securitate națională pentru Statele Unite. Mama ei are și legături politice, ea fiind nepoata fostului președinte al Cehoslovaciei.

La momentul nașterii lui Mika, tatăl ei preda la Universitatea Columbia. Familia s-a mutat apoi în McLean, Virginia, care este aproape de Washington, DC. Tatăl ei a fost apoi numit consilier pentru securitate națională de Jimmy Carter. Mika a fost crescută alături de doi frați, dintre care unul a devenit ulterior diplomat american și ambasador al Statelor Unite în Suedia. Celălalt frate al ei a devenit expert militar.

După ce a absolvit liceul, Mika a urmat Universitatea Georgetown. După doi ani, s-a transferat la Williams College și, ulterior, a obținut o diplomă de licență în arte în limba engleză. Brzezinski a părăsit apoi facultatea în 1989.

Carieră

La un an după ce a părăsit universitatea, Mika și-a găsit de lucru ca asistent la programul de știri al ABC, „World News This Morning”. În următorii câțiva ani, ea a lucrat pentru o filială Fox în Connecticut și în cele din urmă a devenit reporter. Până în 1992, ea sa alăturat unei filiale CBS din Hartford și în cele din urmă a devenit prezentatoarea dimineții în timpul săptămânii până în 1995. În 1997, sa alăturat oficial CBS News și a servit ca corespondent pentru „Up to the Minute”.

După o scurtă perioadă de lucru pentru MSNBC, Mika s-a întors la CBS în septembrie 2001 – chiar înainte de atacurile teroriste din 11 septembrie. Acest lucru a făcut-o principala sursă de raportare pentru CBS după atacuri, iar oportunitatea i-a oferit o expunere considerabilă. Brzezinski a transmis transmisii în direct în timpul atacurilor, inclusiv în momentul în care Turnul de Sud s-a prăbușit. În urma acestei expuneri, Mika a servit ca corespondent și prezentator pentru CBS și a contribuit la „CBS Sunday Morning” și „60 Minutes”. În cele din urmă, a fost concediată de CBS.

În 2007, Brzezinski s-a întors la MSNBC și a lucrat într-o varietate de roluri. Acestea au inclus actualizări de știri „Up to the Minute”, știri în primetime, reportaje pentru „NBC Nightly News” și, ocazional, ancorare pentru „Weekend Today”. După ce s-a luptat cu aceste responsabilități, Mika și-a dat demisia și a fost selectată de Joe Scarborough pentru a fi co-gazda filmului „Morning Joe”. Brzezinski a fost numit atunci „ancora fierbinte”, o etichetă care nu i-a plăcut.

Paul Morigi / Getty Images

Pe parcursul următorilor câțiva ani, Mika s-a dovedit a fi o figură moderat populară, dar ușor controversată. Ea a refuzat să raporteze despre ceea ce ea considera a fi „știri de divertisment”, cum ar fi problemele legale ale lui Paris Hilton. La un moment dat, ea a încercat chiar să scrie un scenariu care detalia eliberarea lui Hilton din închisoare.

În timpul campaniei prezidențiale din 2016, Brzezinski a fost criticat pentru că a susținut mai multe interviuri telefonice cu Donald Trump. Ea a fost, de asemenea, criticată pentru că a subliniat tratamentul inechitabil al lui Bernie Sanders din partea DNC. Mika a refuzat apoi să o aibă pe Kellyanne Conway în emisiunea ei, după ce a susținut că Conway a răspândit dezinformări.

După scuipatul inițial cu Trump din 2016, Mika a fost implicată în multe alte dispute cu fostul președinte. Atât Brzezinski, cât și Trump au schimbat insulte pe Twitter. Trump a numit-o „IQ scăzut”, în timp ce Mika a numit președinția lui Donald „falsă și eșuată”.

Relații

Deși Mika s-a căsătorit pentru prima dată cu reporterul James Patrick Hoffer în 1993, au divorțat în 2016, după ce au avut doi copii împreună. Au existat acuzații larg răspândite că Brzezinski ar fi avut o aventură cu co-gazda ei, Joe Scarborough. În 2017, aceste acuzații s-au dovedit corecte când Mika s-a logodit cu Scarborough. În cele din urmă, s-au căsătorit în 2018.

Salariu

Salariul lui Mika pentru „Morning Joe” este estimat la 8 milioane de dolari pe an.

Imobiliare

În 2016, a fost raportat că Mika Brzezinski a cumpărat un conac de 1,6 milioane de dolari în comitatul Westchester, New York. Acest lucru a venit la scurt timp după divorțul ei de soțul ei de 23 de ani, James Hoffer. Noua casă a lui Mika are 3.670 de metri pătrați de spațiu de locuit și patru dormitoare. Alte atracții includ uși franțuzești și un garaj atașat pentru 2 mașini.

În 2017, a fost raportat că Brzezinski și-a listat apartamentul din Georgetown, DC pentru 985.000 de dolari. Se pare că Mika a cumpărat apartamentul în 2014, astfel încât să aibă un loc unde să stea ori de câte ori „Morning Joe” a fost filmat în DC. Casa are două dormitoare, tavane de 16 picioare și podele din lemn de esență tare. Potrivit relatărilor, Mika a vândut reședința pentru că dorea ceva mai mare în aceeași zonă.

Tot în 2017, Mika și-a enumerat casa din Bronxville în care ea și fostul ei soț au locuit anterior. Reședința se întinde pe 4.102 de metri pătrați și are șapte dormitoare. Cuplul a listat casa pentru 2,1 milioane de dolari, achiziționând-o anterior pentru 1,9 milioane de dolari în 2012. Deși aceasta este o marjă profitabilă destul de minimă, fostul cuplu ar fi încercat pur și simplu să încheie procesul de împărțire a proprietății al divorțului lor cât mai repede posibil. .

Articolul precedentVin Scully
Articolul următorJeffree Star

Related Articles

Ultimele articole